EXTRAORDINÄR REA - Spara upp till 60% | Handla extraordinära erbjudanden direkt från lokala butiker 

REA - Spara upp till 60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Balenciaga Vintage (73)

Här samlar vi våra vintageväskor från trendiga Balenciaga. Här är det du som styr hastigheten. Internet kan vara underbart, eftersom man slipper allt jäkt och hets ute i butikerna på stan. Du kanske vet precis vilken eller vilka väskor du söker, och då kan du snabbt och enkelt hitta dem här under. Om du istället vill strosa runt och låta dig inspireras, kanske till och med blir överraskad – ja då kan du bläddra bland alla våra utsökta vintageväskor från Balenciaga här nedanför, och välja ut den du tycker bäst om.

Balenciaga

Den spanska sydliga bäddgraden har varit hem till Balenciagas grundare, som etablerade det ansedda modehuset, och har varit gynnat av framgång sedan länge tillbaka. Flera stora modeskapare runt om i världen har börjat sin karriär inom modehuset. Framgång och beröm har ofta varit grunderna till märkets uppmärksamhet. Storslagna klädesplagg med udda och kvinnliga uttryck - med en feminin profil – kännetecknar enligt vissa Balenciaga. Spanien är ett varmt land med strålande kultur och inte minst kulturen slingrar sig in i märkets design, som bjuder på högklassig sensation.

Kanske är det också den kvinnliga sydeuropeiska särskilda charmen, som har fått stå modell till den oslagbara utformningen åt de vackra väskorna, som Balenciaga kan stoltsera med i sin unika egendom. En vintage väska från Balenciaga lyfter upp din personlighet och visar ett uttrycksfullt framförande. Kombinera med både en typisk vardagligare outfit eller en mer uppklädd och finare klädsel allt efter helt och hållet ditt tycke och din smak.

En fullträff som får dina gläder att glänsa och dig att stråla

Vintageväskor från Balenciaga är populära och utmärker sig i mängden. Den diskreta och stilfulla designen skapar oslagbara kontraster, som gör att man drömmer sig bort till stora modeshower. Den generösa solen är en stor del av många människors vardag i det sydeuropeiska landet Spanien. Kanske är det den som fått blir källan till inspiration, när Balenciagas design fått växa sig allt större, och mer uppskattad av såväl modefolk, som vanliga shoppingglada kunder runt om i världen.

Ett bra tips att ha i bakhuvudet är att våra accessoarer både kan klä ner och klä upp vår outfit. Kanske vill du ha en mer avslappnad stil med ett par sandaler och en ryggsäck. Eller söker du efter klädesplagg och accessoarer, som kan sätta ett elegantare och formellare uttryck? Det är inte viktigt vad du söker eftersom vi har ett stort sortiment, så kan du troligtvis hitta något som passar till dina önskemål.

Fynda och gör ett klipp innan någon annan gör det före dig

Idag har kläderna fått en stor betydelse. Förr i tiden använde vi bara kläderna för att hålla oss varma. Det gäller såklart än idag men kläderna har fått en större betydelse för hur vi uppfattas som personer. De är en del av det intryck vi ger andra när vi stöter på nya människor. Låt dina kläder inspirera dig själv och andra. Här hittar du charmiga och förstklassiga vintageväskor från Balenciaga som får dig att briljera oavsett vid vilket tillfälle de ska användas.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

73 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken