Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

BURBERRY VINTAGE

En väska är både praktisk och estetisk och kan användas vid många olika tillfällen. Vår stil förändras i takt med att vi blir äldre men en vintageväska från exklusiva Burberry kan alltid följa med på vägen och går aldrig ur modet. För att kunna ha ork och lust i vardagen behöver vi fylla upp med en massa positiva saker. Bland annat kan våra kläder lyfta oss som människor och inte minst påverka hur vi mår. Eftersom en ny väska kan bli en fin detalj i en outfit kan också den vara med och skapa en fullkomlig harmoni.


Burberry


Burberry är ett exklusivt märke och ett stort modehus som kommer från England. Mode skapas och styrs från huvudstaden London där allt en gång började. Det legendariska modehuset började med att en lärling som studerade tygets konst öppnade upp sin egen klädesbutik. Burberry är inte bara känt för sina välsydda och exklusiva kläder modehuset har även skapat kläder åt den brittiska staten. Ett av märkets mest ikoniska plagg måste nästan vara den stilrena beigea trenchcoaten. Den fodrades och blev första klädesplagg som blev dekorerat med det vackra mönster som många idag förbinder med Burberry.

Det är just det exklusiva mönstret som gör märkets design så utmärkande. Burberry kan kombineras med olika klädstilar och märkets stilfulla design gör det lätt att bära vid de flesta tillfällen både när det är fest och på en helt vanlig vardag, när man vill piffa upp sin outfit exempelvis.


En oslagbar möjlighet som alltid gör dig glad


Burberry tillverkar smakfulla väskor och deras vintageväskor låter dig skapa en helt egen och unik stil. Det bästa med vintage är att det kan användas i så många olika stilar. En stil behöver inte likna en annan men man kan sätta sin egen prägel på stilen exempelvis genom att vara ännu lite mer elegant, mjuk eller fräsig. Det är endast fantasin som sätter gränser för våra klädval.

En väska är så mycket mer än bara just en väska. Den fungerar även som ett bärande element i det uttryck vi vill ge med våra kläder. Precis som vädret skriftar förändras också vårt humör och vår lust till olika stilar och kläder. Varför inte prova något nytt? Kanske är det på tiden att byta stil och försöka sig på något mer elegant, glamoröst eller kanske något helt tredje?

Du bestämmer och din stil ska representera det du vill. En del personer vill utstråla självsäkerhet, charm eller mjukhet meden andra har en helt annan bild av sitt ideal och det är här kläderna kan få en avgörande roll för hur vi uppfattas av andra. Precis som våra personligheter är unika är också vår smak och klädstil unik, i förhållande till den person vi är.


En palett av möjligheter


Utifrån vårt stora sortiment kan du låta dig inspireras och vi erbjuder vintageväskor från Burberry i flera olika former stora som små och i många härliga färger. Din smak representerar dina val och låt den styra när du sätter samman din outfit så den passar till din helt egen personlighet.

Ta bort alla filter

Burberry Vintage

Sida 1 Av 44

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.