Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

HALSDUKAR TILL HERR

Halsdukar för män har länge varit en klassisk accessoar som används för att hålla värmen och ge en extra touch av stil till din outfit. Men på senare tid har halsdukar blivit en alltmer trendig accessoar som kan användas för att skapa en mängd olika looker för både vardag och fest.

Oavsett om du vill ha en avslappnad och avslappnad stil eller en mer formell och elegant look, finns det en halsduk som passar din stil och personlighet. Här är några olika stilar och sätt att bära en halsduk på:


Klassiskt och elegant


En av de mest populära sätten att bära en halsduk på är att vika den i en triangel och sedan linda den runt halsen. Detta ger en klassisk och elegant look som fungerar perfekt för mer formella tillfällen som bröllop eller affärsmöten. Välj en halsduk i en neutral färg som svart, grå eller beige för att matcha din kostym eller kavaj.


Avslappnad och stilren


För en mer avslappnad och stilren look kan du välja en tunnare och mjukare halsduk i en naturlig färg som beige, grön eller blå. Vik den i mitten och linda den runt halsen en eller två gånger för att hålla dig varm och samtidigt ge en avslappnad känsla till din outfit.


Färgglatt och trendigt


Om du vill sticka ut från mängden och addera en pop av färg till din outfit, välj en halsduk i en färgglad nyans som röd, gul eller orange. Välj en halsduk i en mjuk och bekväm material som ull eller kashmir för att hålla dig varm och bekväm. Du kan välja att linda halsduken runt halsen eller bara låta den hänga löst för en mer avslappnad look.

Oavsett vilken stil du väljer att bära din halsduk på, är det viktigt att välja rätt material och färg för att matcha din personlighet och stil. En halsduk i hög kvalitet kan vara en investering som håller i många år och ger en extra touch av stil till din garderob.

Så nästa gång du vill uppdatera din outfit och ta den till nästa nivå, tänk på att lägga till en halsduk som en av dina accessoarer. Med rätt stil och material kan en halsduk vara den perfekta accessoaren som tar dig från vardag till fest och ger dig en extra touch av stil och elegans.

På den här sidan kan du hitta ett stort utbud av halsdukar för män. Utforska halsdukar från märken som Axel Arigato, Etro och Acne Studios.

Sida 1 Av 18

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.