Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Slipsar

Slipsar har varit ett en symbol för elegans i modehistorien, självklart är detta något som bör finnas i herrgarderoben. Trenden varierar från år till år men det handlar om att välja ut din personliga smak för en komplett outfit. På miinto.se har vi slipsar till alla tillfällen i olika modeller och färger, klicka hem just din favorit till jobbmötet eller festen.

Accessoaren som får dig att sticka ut. Tjock, bred, smal eller tunn så är det upp till dig vad du tycker passar och kan bära upp dina kläder. Att känna till slipsetikett är något för den som vill följa trenden på en traditionell klädkod. Under olika tillfällen krävs det att välja ut den rätta modellen och färgen på slipsar, dessa tillfällen brukar vara under bröllop med en vit slips, rosa slips eller slips till begravning med en svart slips. För att slipsar ska ge det rätta intrycket är det viktigt med den rätta längden som exempel slipsens breda ände ska täcka knappraden på skjortan och dessutom kunna nå under bältesspännet.

Om du bär en kavaj med dubbelknäppning är detta valet inte lika viktigt, då denna kavaj förblir knäppt. De vanligaste slipsknutarna är Windsor eller Half Windsor, ett tips vid användning av bred slips är att aldrig göra en smal knut. När det gäller färg så är valet ditt! En klassisk neutral kostym är den utstickande och mer utsvängande slipsen ett perfekt val, men även den diskreta varianten kan vara lika stiligt. Slipsar passar självklart till alla kostymer och kavajer men slipsen ger alltid en signal om klass och status. I vardagen och under jobbet är den klassiska stilen något som har en framtoning av seriöst men ändå ledig. Dagens modetrend är att kombinera slitna jeans. Materialet på slipsen är en personlig smak då det finns i både kashmir, ull och silke.

För att bevara din slips i bra form rekommenderas ofta kemtvätt, men läs tvättrådslappen. Efter användning kan du rulla ihop slipsen för att under nästa dag hänga upp den i garderoben. På Miinto.se hittar du den rätta slipsen till de rätta tillfällena. I sortimentet har vi urval av kända varumärken som Lundenstierna, Bardvier, Royalstripes, Dako och Mr Of Sweden.

filter

717 resultat

  • 1
  • 2
  • 8

Sida 1 av 8

Nästa
  • 1
  • 2
  • 8

Sida 1 av 8