Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

PUMPS TILL DAM

Pumps är den mest klassiska och tidlösa damskon med klack som ger en elegans i vardagen. På Miinto.se är vi uppdaterade med säsongen hetaste trender inom pumpsvärlden, där bland annat nyheter från Vanadis Milano och andra kända varumärken. Välj bland vårt utbud online för att hitta just din modell med bra kvalitet, detta är ett måste i kvinnans garderob. Damskon som alltid är det rätta valet är pumps Pumps finns i olika modeller och kan ha olika utseende beroende på om det är till vardags eller fest. För den som vill ha en mer 50-talsstil har peep-toe en längre klack som är öppen vid tån. Under senare 90- talet var det stilettklackar en riktig modetrend för den som ville ha en tunnare variant på pumps. Nu under senare år har trenden förändrats med tjockare klack av den högre varianten.

Dagens modetrend är att kombinera slitna jeans med ett par pumps svarta pumps med smal klack med spetsig form är alltid ett säkert kort som passar alla klädesval, som när kändisen Gigi Hadid kombinerar detta på ett läckert sätt. För den som vill känna sig längre är det ett smart val att välja pumps för att skapa illusion av längre ben som ger dig ett starkt självförtroende under dagens jobbmöte eller till festen. Mockapumps och skinnpumps med den längre klacken går aldrig ur tiden som passar perfekt på kontoret eller mötet. Vårt sortiment erbjuder pumps i olika färger för alla tillfällen såsom beige pumps, rosa pumps, nude pumps eller vita pumps till bröllopsklänningar eller festklänningar. Vågar du sticka ut under en utekväll och vill ha mer färgglatt och något utstickande finns det urval av gula pumps, rosa pumps eller silver pumps.

Ett säkert kort är enkla svarta pumps som passar till alla klädesval. För den som bär livliga plagg är de neutrala och enfärgade pumpsen rätta valet. Det är bara du som sätter gränserna för färgvalet och detaljerna. För att behålla dina pumps i bra skick krävs det kärlek! Använd skoblock för att behålla en skön passform. Putsa upp dina pumps och gör rent med jämna mellanrum. Med enkla skötselråd kommer dina pumps att hålla i många år. På Miinto.se hittar du ett brett sortiment av pumps från kända varumärken. Några exempel såsom Rieker, Vagabond, Gabor, Tamaris, Have2Have, Billi Bi och Vanadis Milano.

Sida 1 Av 52

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.