Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

VÄSKOR TILL HERR

Förutom att fylla en väldigt praktiskt funktion fungerar väskan även utmärkt som en stilig accessoar. Här på miinto.se kan du klicka hem herrväskor i ett flertal olika modeller så som axelväskor, datorväskor, portföljer, resväskor, ryggsäckar och weekendväskor. Red Collar Project, Converse, Eastpak, Morris Stockholm, Fred Perry, MZ Mode, Boomerang, Henry Lloyd och Quiksilver är bara några av alla de varumärken vars väskor vi samlat på ett och samma ställe här nedan.

I samarbete med Sveriges ledande mode butiker har vi här samlat ett av marknadens bredaste urval av herrväskor online, från Sveriges och världens ledande varumärken och designers. Klassiska modeller och de senaste trenderna Här nedan kan du alltså finna allt från en rymlig och praktisk resväska till en stilren, klassisk och exklusiv portfölj. Leta efter en modell med den stil som faller dig i smaken och göra några få, enkla klick så är den redan på väg hem till dig.

Oavsett om du är på jakt efter en klassik och hållbar ryggsäck med plats för dagens packning, en trendig weekendbag, en axelväska med plats for jobbdatorn eller en herrnecessär för kommande resa så hittar du det på sidorna nedan. Det breda sortimentet uppdateras ständigt med nyheter anpassade efter rådande säsong och trender. Här kan du alltså kika runt bland varumärkenas senaste produkter och du kan enkelt handla de senaste trenderna. Inspireras av den design och de detaljer som är hetast just nu.

Oavsett preferenser och ändamål finns här väskor som passar just din stil som allra bäst. Hitta en väska att använda som accessoar, som adderar det där lilla extra till din outfit och framhäver just din stil. Kanske är du ute efter en väska i en modern, exklusiv, klassisk eller lite mer tuff stil. Alla dessa stilar samt många fler finner du här på miinto.se.

Sida 1 Av 53

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.