Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Hermès Vintage

En underbar vintageväska från Hermés som ingen annan har, är det vad du söker? Ja då har du kommit helt rätt. Vår klädstil bär upp vår personlighet och ska representera både säsong, humör och situation. Det kan vara svårt att få allt att gå ihop på en och samma gång. Ge dig själv en fullträff som aldrig slår fel – Hermés väskor finns i många former, färger och stilar. Här kan du välja ut en, som du kan få glädje av i många år framöver. Är det en elegantare eller mer diskret stil du är ute efter? Inga problem vårt utbud av vintageväskor är stort.

Hermés

Få modehus har egentligen existerat i en längre tid än Hermés, vars resa inom den förtjusande modevärlden startade redan i början av det förra århundradet. En del märken har haft sin inledning i en speciell eller specifik gren inom modet, och i detta fall med Hermés var det hästsadlar, som hela imperiet faktisk startade med. Sedan dess har Hermés utvecklat sig som märke och omfattar idag både smycken, kläder, skor och andra klädesplagg som alla är exklusivt designade i hög kvalitet.

Hermés stora succés och kännedom ligger i den välutvecklade och förfinade konst som man inom modehuset har använt, när man producerat väskor. Idag används varierande material i produktionen, men sedan tidigt är det praktfulla lädret en central del av designens fokus.

Hermés stilrena utförande gör att deras väskor är lätta att bära för alla typer av kvinnor. Den charm som är så förankrad i Hermés design väcker både uppmärksamhet och förtjusning runt omkring.

Högklassig kvalitet och förtjusande design

Designen är och har alltid varit en central del inom Hermés vilket man också kan se på märkets vackra kreationer. En väska från Hermés är inte bara kvalitetsmässigt av mycket hög standard, vilket också betyder att den håller länge, den är också underbart designad i en stil, som både är iögonfallande och charmig.

Klädstilen kan beskrivas på många olika vis och en författare jämförde en gång klädstilen med en berättelse ur en bok. Varje gång vi påbörjar ett nytt kapitel berättas en del av historien. På samma vis fungerar överdelen, underdelen, skorna och accessoarerna i vår outfit som olika delar och det som binder samman dem är den inspirerande historien. En vintageväska bär med sig en historia som kan bli ett sammanlänkande band mellan olika klädesplagg.

Under årets gång passerar vi olika säsonger vinter, höst, sommar och vår men oavsett vilken säsong vi befinner oss i kan du alltid räkna med en väska från Hermés. Den fungerar i alla tider och på alla tillställningar - vågar vi nästan påstå. Varför inte kombinera din outfit med en somrigare variant eller med en höstväska. Inom vintagemodet finns det inga gränser utöver dem du själv sätter givetvis.

Charmera din stil med en elegans som sällan överträffas

Äntligen blev det din tur att få rå om dig själv eller kanske någon som betyder något extra för dig. En vintage scarfs, vintageväska eller något annat spännande hittar du definitivt i vårt stora utbud från Hermés. Gör dig klar för att bli alldeles passionerad av vackra och fina vintageväskor.

filter

4691 resultat

Sida 1 av 47

Nästa

Sida 1 av 47