Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

KLÄNNINGAR PÅ REA

Här har du en hel sida med klänningar på rea. Ta dig en titt och välj ut en ny klänning till din garderob. En klänning är ett användbart klädesplagg och passar kvinnor i alla åldrar. Behöver du en ny långklänning eller en kortare modell som du kan använda när du ska på restaurang tillsammans med vänner eller familj? Oavsett vilken typ av klänning kan du hitta den här på denna sida.


Klänningar reas ut – gör en bra affär


På denna sida hittar du alltså alla klänningar som du kan tänka dig. Korta, långa, halvlånga, klänningar med slits, klänningar med tyll och allt annat. En ny klänning kan alltid vara bra att ha i garderoben, eftersom den kan användas på många olika sätt. Låt dig inte begränsas av gamla regler, idag är modet friare och låter dig experimentera med olika klädesplagg, färger och inte minst former. Ta steget och våga prova på en ny klänning. En klänning kan användas på många olika sätt, om du lutar mot en klassisk enkel stil kan en helt enfärgad klänning utan mönster göra jobbet. Styla upp eller ner med olika accessoarer för att skapa rätt helhetsintryck. Om du lutar mer åt en streetstyle kan du enkelt fixa det också. Ta på dig en klänning och dra över en luvtröja utan på. Prefekt för senare kvällar på stranden, sommarfesten eller på arbetet. Att blanda en dressad klänning med en luvtröja eller med ett par sneakers skapar en kombination av både avslappnad attityd och samtidigt en fräsch urban stil. Låt din personlighet komma fram genom att kombinera olika typer av plagg och skapa ditt eget uttryck. Klänningar kan enkelt användas på vintern. Exempelvis tillsammans med strumpbyxor, en tjocktröja eller varför inte helt enkelt en klänning i ett tjockare och varmare material.


Samma klänning - på olika sätt


Det bästa med en klänning är att den är så mångsidig. Du vaknar på morgonen och tar på dig din klänning. Det bär ner till stranden för sol och bad. Vid lunchen tar du på klänningen över badkläderna och sedan tar du enkelt av den igen när det ska badas mer. Vid kvällen kan en snygg kofta över axlarna hålla dig varm och samtidigt får du ett mer dressat uttryck. Sen på kvällen åker en luvtröja och ett par sneakers på. Shoppa loss på vår sida med klänningar på rea. Du kan hitta riktiga guldkorn här från många av våra olika märken. Varför inte ta och fynda lite bra klänningar och ge garderoben en ny fräsch start. 

Ta bort alla filter

Rea

Sida 1 Av 149

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.