Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

KLOCKOR TILL DAM

Damklockor har länge betraktats mer som en trendig accessoar än som ett egentligt hjälpmedel En snygg klocka kan vara den perfekta och ultimata accessoaren att matcha sin outfit med för att toppa looken. Den kan både lyfta kläderna du bär samt utgöra ett bra komplement och även fungera som ett fint smycke. Miinto.se erbjuder dig som kund trendiga och stilrena klockor online till den modeintresserade oavsett stil eller budget. Det stora utbudet gör att du med stor sannolikhet finner en klocka du tycker om oavsett om du föredrar att handla från något av de större, internationella varumärkena eller från något av våra nya, svenska varumärken. Nedan finner du trendiga och stilrena damklockor som passar bra att bära till flera olika tillfällen och att matcha med olika klädesplagg som du har i din garderob.

Till ett par enkla, klassiska jeans , en tidlös t-shirt, säsongens coola sneakers och en bomberjacka kan en stor klocka vara accessoaren som väcker uppmärksamhet och sätter en personlig prägel på looken. Om du däremot bär en vacker klänning och moderiktiga pumps eller klackar rekommenderas en mer diskret och enkel damklocka som inte tar fokus från kläderna. Tidlösa, klassiskt eleganta och trendiga klockor Miinto.se erbjuder klockor från en mängd olika butiker runtom i Sverige och från både nationella och internationella varumärken. Här finner du klockor från varumärken som bland annat William Strouch, Bon Echo Collective, Triwa , Wilhelm Bergman, Daniel Wellington och många fler. Miinto.se erbjuder sina kunder ett unikt sortiment av damklockor som uppdateras ofta med nya, stilrena nyheter.

Utbudet av många olika varumärken gör att klockorna finns i varierande stilar och prisklasser vilket gör att du enkelt hittar något som passar just dig. Om du redan vet vad för typ av klocka du vill ha kan du, för att göra sökandet lite enklare, sortera urvalet efter färg, pris och varumärke. Med denna sortering blir det ännu lättare att hitta en snygg klocka som passar just dina önskemål och din personliga stil oavsett om du vill ha en sportig, feminin, diskret, trendig eller färgglad klocka. Spana in det breda utbudet nedan och klicka hem din nya klocka – oavsett om det är en trendigt cool eller klassiskt elegant!

Sida 1 Av 14

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.