Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

HALSBAND TILL DAM

Det finns inte några begränsningar för hur ett halsband bör vara utan det är du som kvinna och bärare som bestämmer vad som passar dig och ditt tillfälle. Men en sak är säker – det finns alltid plats för ett halsband till eftersom det är något vi aldrig kan få för många av. Det som gör halsband till att vara den perfekta accessoaren är att ett halsband enkelt kan kombineras i all oändlighet tillsammans med smickrande örhängen och vackra armband. Kombinera många olika halsbandIdag känner vi alla till att halsband och andra smycken kan lyfta en hel outfit och i många fall även göra hela outfiten. Att använda halsband som ett sätt att uttrycka sin kvinnlighet på sträcker sig 40 000 år tillbaka i tiden och lever kvar ännu idag.

Sedan lika lång tid tillbaka har människan varit kreativ och skapat halsband utav alla möjliga material som kan hittas i naturen vilket har gjort att man kunnat skapa dem så personliga som de ska vara. Vi återfinner även dessa material såsom guld, silver, stenar och fjädrar när vi inspireras av dagens trender. Med hjälp av Sveriges ledande modebutiker har vi på miinto.se samlat ett av marknadens bredaste urval av halsband och andra smycken online. Vi erbjuder halsband för alla tillfällen – oavsett om det är till vardags, jobbet eller festen. I det breda utbudet hittar du alla sorters halsband, bland annat långa och korta kedjor, berlocker, stenar, guldhalsband och silverhalsband.

Hos oss hittar du ett stort urval av både svenska och internationella varumärken. Du hittar bland annat produkter från Edblad, Ioaku, Bjørg Jewellery, Syster P, SENCE Copenhagen och Elena Stockholm. Unna dig tiden att titta igenom sidorna nedan så kommer du garanterat att hitta halsband som passar in i just din smyckessamling och passa på att klicka hem dina favoriter. Eller varför inte passa på att ge bort ett halsband i present till någon som du tycker om?

Sida 1 Av 18

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.