Spara 10% på ALLT | Kod: WOMEN10
Spara 10% på ALLT | Kod: WOMEN10
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Chanel Vintage

Vårt sortiment med väskor från Chanel i vintagestil är både brett och stort. Här kan du hitta större, mindre, mellanstora och alla andra möjliga storlekar på vintageväskor. Välj färg på väskan efter ditt tyckte och din smak. När vi väljer kläder och accessoarer ska valet komma från hjärtat. Vår smak förändras över tid, och ibland är det dags att prova något helt nytt. Här kan du få nya idéer och kanske prova något nytt, som du inte tidigare har provat? Det sägs att väskan är en av de mest populära accessoarerna vi har i våra garderober där hemma.

Chanel

Chanel är ett modehus och det är faktisk ett av de främsta inom modebranschen. Modehuset kommer från Frankrike, landet som många skulle hävda att just modet kommer ifrån. Historien om själva märket Chanel börjar med en elegant hattaffär i Paris. En stad som av många blir betraktad, som en av världens modehuvudstäder med sina många storslagna modeshower, extravaganta modebutiker och såklart den parisiska klädstilen.

Märket Chanel är särskilt känt för din grundläggande skapare Coco Chanel vars idé hela varumärket startade med. Hon introducerade även en sportigare klädstil till kvinnor. Genom tiderna har varumärket växt sig starkare, och är ett av de mest exklusiva på marknaden idag. Designen som märket är centraliserat omkring karakteriseras av de fina rena linjerna och de vackra färgerna. Den klassiska logotypen är utformad som en dubblett av bokstaven c, där de båda bokstäverna överlappar varandra i en fin utformning.

En modern klassiker som alltid överträffar förväntningarna

När vi är till exempel är ute och shoppar försöker vi oftast föreställa oss hur plaggen eller accessoarerna kommer att passa in i vår garderob, som vi har där hemma. Många önskar sig accessoarer som sticker ut och sätter ett personligt avtryck på outfitten. Flera personer menar att väskan är ett av de mest använda tillbehören vi har i garderoben. Den är praktisk på så vis att den kan kombineras med andra accessoarer och tillbehör på ett enkelt och elegant vis.

Accessoarer i vintagestil blir sällan omoderna och kan användas i många år framåt. Ibland är det till och med så att föremålen blir vackrare efter några år. Chanel kan något helt speciellt och det ligger i märkets genuina och stilrena design. Kombinera olika stilar och skapa ett uttryck som gör sig lika bra till vardags som vid festligare tillfällen. Eftersom märkesväskor utmärker sig är det en bra möjlighet för att kunna skapa en personlig vinkel på det avtryck man vill ge med sin klädstil.

Med en vintageväska från Chanel får du en unik chans att låta din klädstil tala för sig själv. Låt din väska lyfta din outfit och skapa en underbar harmoni mellan accessoarer och kläder.

Du kan skapa oändliga möjligheter

Det är inte avgörande vilken typ av väska du söker för du kan säkerligen hitta något som faller dig i smaken i vårt stora sortiment. Modell, utformning, stil och färg allt kan inspirera och här kan du hitta just den väska du letar efter. Vi har ett brett sortiment som tilltalar de flesta kvinnor oavsett vilken klädstil du har.

filter

778 resultat

  • 1
  • 2
  • 8

Sida 1 av 8

Nästa
  • 1
  • 2
  • 8

Sida 1 av 8