Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

KEPSAR OCH HATTAR

Med hjälp av Sveriges ledande modebutiker har vi på miinto.se samlat ett av Sveriges bredaste utbud av kepsar och hattar online till herrar. Bland våra svenska och internationella varumärken hittar du produkter från bland annat HV Polo, Design by H / Susanna Design , Galagowear, 47 Brand och Dmode. I urvalet nedan hittar du massa snygga herrkepsar och hattar i olika färger, material & modeller. Huvudbonaden kan i dagens samhälle användas i praktiskt syfte eller som en moderiktig accessoar, allt från att hålla huvudet varmt till att få till den 100%-iga looken. Trendigt eller traditionellt Vi har samlat kepsar och hattar i alla tänkbara modeller, material, storlekar och i varierande prisklasser. Du hittar allt från coola kepsar och stilrena gubbkepsar, till de senaste hattarna från modevärlden.

Vi erbjuder hattar i något tjockare material att använda under kyliga vår- och höstdagar till en trendig skinnjacka eller snygg bomberjacka. För sommarens alla tillfällen har vi stora och små solhattar och stråhattar som kan matchas till sommarens färgglada skjorta eller varför inte till en trendig jeansjacka. Du toppar enkelt looken med en hatt och stylar den enkelt tillsammans med ytterplagg som rock eller kappa för en klassiskt stilren outfit.

En trendig keps är idag ett favorit plagg i många herrgarderober, och när du väl hittat din favorit kommer du garanterat att bära den till allt oavsett väderlek, årstid och tillfälle. En herrkeps ger ett mer avslappnat och coolt intryck än den traditionella hatten. Oavsett om du vill använda kepsen av praktiska skäl, eller som en trendig accessoar hittar du något för alla smaker i urvalet nedan. Med en keps kan du enkelt dölja en dålig hårdag eller få till en 100%-ig look.

Kepsen har varit en ständig närvaro i modetrenden sedan 1900-talet och har blivit en tidslös modeikon. Från dess ursprungliga syfte som en sportaccessoar har kepsen utvecklats till en symbol för stil och personlighet. I denna artikel kommer vi att utforska kepsens historia, dess betydelse i dagens mode och tips för hur man kan bära den på ett modernt sätt.


Historia av kepsen


Kepsen uppstod först som en huvudbonad för sport och fritidsaktiviteter. Under början av 1900-talet var kepsen särskilt populär bland basebollspelare, och snart blev den en symbol för amerikansk stil. Kepsen blev också vanlig bland andra sporter som golf och tennis.

Under 1920- och 1930-talen blev kepsen också en del av uniformen för vissa yrkesgrupper, som chaufförer och spårvagnsförare. Kepsen var både praktisk och stilfull, och snart började den dyka upp i modevärlden som en accessoar som kunde användas till olika klädstilar.


Betydelsen av kepsen i dagens mode


Idag är kepsen en vanlig syn på gatorna runt om i världen. Den används både som en praktisk solskydd och som ett modeuttryck. Kepsen kan bäras med en mängd olika kläder, från avslappnad streetwear till eleganta kläder.

En keps kan också vara ett sätt att uttrycka din personlighet. Det finns många olika typer av kepsar tillgängliga, från klassiska sportkepsar till mer unika designerkepsar med logotyper och mönster. Att välja en keps som passar din personlighet kan ge en extra touch till din outfit och göra dig mer självsäker.


Tips för att bära kepsen på ett modernt sätt


För att bära kepsen på ett modernt sätt är det viktigt att hitta rätt stil. Här är några tips:

Välj rätt storlek: Kepsen bör passa din huvudstorlek för att se rätt ut.

Bär kepsen rätt: Kepsen ska sitta på huvudet, med skärmen i rätt vinkel för att skydda dina ögon från solen.

Matcha med din outfit: Kepsen bör passa din stil och outfit, så tänk på färger och mönster när du väljer en keps.

Välj rätt tillfälle: Kepsen är bäst för en avslappnad eller sportig outfit, så tänk på tillfället innan du väljer att bära en keps.

Kepsen är en modeikon som har stått tidens test. Från dess ursprung som en sportaccessoar har kepsen utvecklats till en symbol för personlighet och stil. Att bära en keps på ett modernt sätt handlar om att hitta rätt stil, storlek och tillfälle. 

Sida 1 Av 28

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.