Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

INNESKOR TILL HERRAR

Oavsett om du är på jakt efter ett par fotriktiga inneskor, varma ulltofflor eller klassiska mockasiner så har du kommit helt rätt. Ett par inneskor rekommenderas till dig och dina fötter om du står och går mycket i vardagen, eller om du helt enkelt bara vill ge dina fötter lite extra kärlek. På sidorna nedan hittar du allt från trendiga mockasiner som med fördel kan bäras till ett par sköna jeans och en stor stickad tröja en söndag hemma, till fotriktiga tofflor och inomhusskor i äkta skinn som ger ett mer sofistikerat intryck.

Oavsett om du vill ha ett par inneskor som bara används till pyjamasen under lata dagar hemma, eller om du ofta fryser och därför är på jakt efter ett par som du kan använda mer regelbundet så hittar du garanterat något som passar dig i urvalet nedan. Utbudet uppdateras kontinuerligt och återspeglar därför pågående säsong. Värmande och fotriktiga inneskor Med ett par härliga, fotriktiga inomhusskor kan du enkelt hålla värmen även under de allra kyligaste vinterdagarna. Ett par klassiska Birkenstock kan fungera lika bra som arbetsvänliga inneskor, som trendiga sommarskor eller som ett par bekväma inomhusskor för härliga dagar hemma. Få saker är skönare än att komma hem en kylig vinterdag, ta av ett par snygga kängor och hoppa i ett par ulltofflor eller andra varmfodrade inneskor.

Med hjälp av Sveriges ledande modebutiker, har vi samlat ett av marknadens bredaste urval av inneskor för herrar online. Du hittar inomhusskor från välkända Svenska och internationella varumärken som Shepherd , Home Slippers, Gleerups, Hush Puppies, Rohde och många fler. Spana in urvalet nedan och klicka hem ett par inneskor idag för att hålla fötterna varma under årets kyligaste dagar!

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.