Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Väskor
Back

Väskor från Gucci

Gucci är ett av världens kändaste modehus och detsamma gäller för själva varumärket. Redan år 1921 slog Gucci upp dörrarna.  Guccio Gucci heter själva skaparen och grundaren som står bakom Gucci. Modehuset öppnades i den italienska staden Florens, som ofta förknippas med italiensk romantik när den är som bäst. Lysande rosor i små kullerstensgränder som leds över stadens vackra vattendrag skapar en perfekt atmosfär som så gott som är oemotståndlig. Och kanske var det just det som gjorde att modeskaparen Gucci valde att öppna upp sitt storverk just där. 

Högsta kvalité och vacker design till dig

I dag, många år senare, kan Gucci stoltsera med butiker över hela världen. Få varumärken är så välkända som Gucci och det är inte konstigt med tanke på de otroliga kreationer som har levererats genom året. Kollektionerna bjuder på allt från skor och accessoarer till parfymer, klockor och kläder. Men allra mest känt är kanske Gucci på grund av sina extravaganta väskor. Gucci väskor väcker uppseende och drar blickarna till sig, inte minst på grund av den unika och eleganta design som är lite av Guccis signalement inom modevärlden. 

Modehuset erbjuder i dag inte bara Haute couture, som är franska för hög sömnad och begreppet används inom modevärlden för att beskriva de allra mest exklusiva klädesplaggen och accessoarerna som finns att tillgå. Men Gucci har även prêt-à-porter, som är ett begrepp som används inom modevärlden för att beskriva kläder som inte är handsydda. 

Det mest fascinerande med Guccis väskor och kreationer är utan tvekan den otroligt eleganta design som pryder alla kreationer. Skickligheten i att kombinera färg, form och snitt på ett så precist sätt, är inte bara slående utan även fantastiskt. 

Här hos oss på Miinto hittar du ett stort urval av Gucci väskor och det är inte svårt att hitta precis det du söker, om du har något i tankarna det vill säga. Du kan nämligen filtrera alla sökresultat här på sidan genom att använda filtren som du kan se här nedan. Har du en budget att hålla dig till? Inga problem – du kan enkelt välja ett övre (och ett undre) pris, de produkter som inte matchar dina val, kommer att sorteras bort. Detsamma gäller om du har en specifik färg som du föredrar. Välj ett färgfilter och hitta precis rätt Gucci väska till dig och din garderob där hemma. 

Gucci väskor som ger garderoben ett moderiktigt lyft

Det är kanske på tiden att fräscha upp garderoben med något nytt och snyggt som både kan lyfta din outfit och ditt humör i topp! Här har du chans att vältra dig i Gucci väskor i ett stort antal olika modeller. En mindre väska kan vara praktisk för trevlig kvällar på stan och en större väska har sina fördelar om du exempelvis behöver ha med dig lite saker till och från jobbet – men samtidigt vill se moderiktig ut. 

Varför inte satsa på en väska från Gucci i högsta kvalite, som håller ett bra tag och som dessutom ger garderoben ett riktigt lyft. Det är inte minst bra för miljön att köpa kläder och accessoarer som håller länge – då bidrar du till att minska klimatpåverkan. 

Här på Miinto hittar du ett stort urval av mode i högsta kvalité från Gucci. Klicka hem nya favoriter i lugn och ro. Du kan enkelt shoppa från alla dina enheter så varför inte ta dig en titt om du till exempelvis sitter på tåget på väg hem från jobbet eller när du tar dig lite välförtjänt egentid i soffan där hemma. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

42 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1