Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- l Fri retur till den 16 januari 2023
Fri retur till den 16 januari 2023
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Back

Gucci

Gucci är det flotta italienska modehuset som började som sadelmakare men som har kommit att dominera modevärlden som ett av de mest framgångsrika modehusen. Företaget grundades redan 1921 och efter några år började man även tillverka väskor vilket ledde till att modehuset blev ett av världens mest åtråvärda lyxmärken. Guccis produkter är lätta att känna igen på den ikoniska loggan som består av två stycken G:n vända mot varandra. Tanken med loggan är att den ska se likadan ut oavsett vilket håll man ser den från. Loggan kan ses på allt från bälten till väskor och har blivit en genomgående designdetalj som används dekorativt i kollektionerna, inte bara för igenkännande syften. Genom åren har några av de mest talangfulla designers jobbat för modehuset och satt sin egen prägel på det historiska märket.

Gucci – ett tidlöst lyxmärke

När du handlar på Gucci online hittar du både väskor och andra accessoarer såväl som kläder och skor. Alla produkter präglas av kärleken till italienskt hantverk och detaljerna är lika viktiga som helheten. På Miinto erbjuder vi dig ett brett utbud av Gucci väskor, se även vårt sortiment av Gucci skor och Gucci sneakers. Modehuset fick sin första framgång som en producent av lyxväskor och bagage, något som än idag är en av de mest populära produkterna inom kollektionen. På 60-talet var märket ett av de absolut lyxigaste som fanns och var framförallt fokuserade på exklusiva material och hållbara resväskor. Det var inte förrän slutet på 70-talet som de introducerade sin första prêt-à-porter-kollektion, alltså varor som är massproducerade, till skillnad från tidigare haute couture-kollektioner. Trots detta lyckades de behålla sin exklusivitet och sin höga kvalitet på produkter och kläder. Modehuset genomgick en stor förändring och gick från design av väskor till att vara ett av de mest trendsättande märken i världen. 1998 satte de världsrekord med sina Genius Jeans, som var de dyraste jeansen som någonsin sålts. Detta är ett utmärkt exempel på hur modehuset tagit sin exklusiva och detaljrika design till produkter för massproduktion. Med Guccis kollektioner når exklusiviteten in i vardagen och höjer din stil med allt från designdetaljer, kvalitet på material och framåttänkande design.

Ett anrikt märke med framtidsvision

Trots att Gucci har många år på nacken, är detta modehus högst aktuellt då de hänger med i tiden. Med moderna snitt och avantgardistiska visioner ligger deras design i framkant av modetrender. År efter år är plagg och tillbehör sedda i de mest prestigefulla modetidningar och bärs av de allra mest stilsäkra kändisar och profiler. Modehuset beskriver sig själva som ""inflytelserika, innovativa och progressiva"" och tillägger att de har omdefinierat lyx för att passa 2000-talet. Detta har lett till en stil som både har sitt ursprung i de klassiska arkiven men samtidigt håller sig aktuell i modetrender. Stilen kallar de en mix av eklektiskt, nutida och romantiskt. Detta ger dig en unik stil samtidigt som de klassiska designelementen som går igen i modehusets produkter skapar en igenkännande och stilren look. Valet är enkelt, för att uppnå en stil som både har historia och framtid är Gucci vägen att gå. Med andra ord: köp Gucci om du vill känna dig både elegant och inne med den perfekta balansen mellan anrik historia och aktuell trend.

Stilen kallar de en mix av eklektiskt, nutida och romantiskt. Detta ger dig en unik stil samtidigt som de klassiska designelementen som går igen i modehusets produkter skapar en igenkännande och stilren look. Valet är enkelt, för att uppnå en stil som både har historia och framtid är Gucci vägen att gå. Med andra ord: köp Gucci om du vill känna dig både elegant och inne med den perfekta balansen mellan anrik historia och aktuell trend.

Italiensk passion och design i din garderob

Med ett plagg från Gucci i garderoben har du alltid något att ta på dig, oavsett om du behöver något till jobbet, minglet eller festen. Det är ett av de stora klädmärkena som aldrig går ur tiden. 2021 markerade att det var 100 år sedan verksamheten startade upp i det italienska Florens, och det är inget som tyder på att intresset verkar avta. Tvärtom. När influensers och kreatörer av idag visar upp vad som är hett och inne just nu, är Gucci ett ständigt återkommande bud. Det är ett säkert kort, som skrivit sig in i publikens hjärtan och som förmodligen alltid kommer vara del av modevärldens DNA.

Som ett bevis för modemärkets ständiga aktualitet så kan det nämnas att för att markera dess jubileum gjordes en spelfilm i Hollywood, med Lady Gaga i huvudrollen som Patrizia Reggiani. House of Gucci visar upp fler sidor av modehuset än de man vanligen associerar det med. Det dramatiska familjedramat är en mörk sida som inte är särskilt kopplat till kläderna, men där finns även den eldiga italienska passionen som tar sitt avtryck i kollektionerna. Det här är kläder med hjärta.

Det lekfulla och samtidigt exklusiva märket

Många är nyfikna på att klä sig i kända märken som är bekanta för många och som signalerar stil. Men i dagens samhälle löper en parallell trend att sticka ut och vara unik, vilket förmodligen är ett resultat av en allt ökad individualism. Med Gucci kan du kombinera önskan om att klä dig elegant och samtidigt sticka ut. Det är det lekfulla exklusiva modehuset, som inte drar sig för att variera sina kollektioner.

Hos Miinto har vi ett stort utbud av Guccis mångfacetterade plagg. Du kan hitta alltifrån färgrika skjortor, fransiga blusar och toppar med volang till mer subtila glasögon, enkla hoodies och coola t-shirts med tryck. Gucci kan sägas vara det barnsliga modehuset som inte räds att kombinera olika stilar och uttryck, och vara ironiskt och samtidigt av allra högsta klass. Vilket blir ditt nya favoritplagg?

Storsäljande bågar för en skarp look

En av de mest utmärkande produktkategorierna för Gucci är dess glasögon. Märkets exklusivitet speglas i den jämförelsevis dyra prislappen, men när det gäller glasögon - som ju är en relativt kostnadskrävande investering – är det fler konsumenter som är öppna för att betala lite extra och förhöja sin stil i vardagen.

Hos oss på Miinto kan du välja trendiga glasögon och smarta solglasögon av högsta kvalitet, med Guccis finess och kreativa design på köpet. Våga prova nya uttryck och färger och variera din garderob efter årstid och humör. Bara du sätter gränser. På vår sida kan du enkelt se det stora urvalet av Gucci-produkter. Du filtrerar enkelt ditt urval utifrån önskad storlek, färg och pris. Genom att slå på Rea-funktionen kan du även välja att se de varor som just nu erbjuds till nedsatt pris. Har du frågor är du välkommen att vända dig till oss på Miinto – vi står klara att ge dig råd.

filter

3325 resultat

Sida 1 av 34

Nästa

Sida 1 av 34