Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Gucci

Gucci är det flotta italienska modehuset som började som sadelmakare men som har kommit att dominera modevärlden som ett av de mest framgångsrika modehusen. Företaget grundades redan 1921 och efter några år började man även tillverka väskor vilket ledde till att modehuset blev ett av världens mest åtråvärda lyxmärken. Guccis produkter är lätta att känna igen på den ikoniska loggan som består av två stycken G:n vända mot varandra. Tanken med loggan är att den ska se likadan ut oavsett vilket håll man ser den från. Loggan kan ses på allt från bälten till väskor och har blivit en genomgående designdetalj som används dekorativt i kollektionerna, inte bara för igenkännande syften. Genom åren har några av de mest talangfulla designers jobbat för modehuset och satt sin egen prägel på det historiska märket.

Gucci – ett tidlöst lyxmärke

När du handlar på Gucci online hittar du både väskor och andra accessoarer såväl som kläder och skor. Alla produkter präglas av kärleken till italienskt hantverk och detaljerna är lika viktiga som helheten. På Miinto erbjuder vi dig ett brett utbud av Gucci väskor, se även vårt sortiment av Gucci skor och Gucci sneakers. Modehuset fick sin första framgång som en producent av lyxväskor och bagage, något som än idag är en av de mest populära produkterna inom kollektionen. På 60-talet var märket ett av de absolut lyxigaste som fanns och var framförallt fokuserade på exklusiva material och hållbara resväskor. Det var inte förrän slutet på 70-talet som de introducerade sin första prêt-à-porter-kollektion, alltså varor som är massproducerade, till skillnad från tidigare haute couture-kollektioner. Trots detta lyckades de behålla sin exklusivitet och sin höga kvalitet på produkter och kläder. Modehuset genomgick en stor förändring och gick från design av väskor till att vara ett av de mest trendsättande märken i världen. 1998 satte de världsrekord med sina Genius Jeans, som var de dyraste jeansen som någonsin sålts. Detta är ett utmärkt exempel på hur modehuset tagit sin exklusiva och detaljrika design till produkter för massproduktion. Med Guccis kollektioner når exklusiviteten in i vardagen och höjer din stil med allt från designdetaljer, kvalitet på material och framåttänkande design.

Ett anrikt märke med framtidsvision

Trots att Gucci har många år på nacken, är detta modehus högst aktuellt då de hänger med i tiden. Med moderna snitt och avantgardistiska visioner ligger deras design i framkant av modetrender. År efter år är plagg och tillbehör sedda i de mest prestigefulla modetidningar och bärs av de allra mest stilsäkra kändisar och profiler. Modehuset beskriver sig själva som ""inflytelserika, innovativa och progressiva"" och tillägger att de har omdefinierat lyx för att passa 2000-talet. Detta har lett till en stil som både har sitt ursprung i de klassiska arkiven men samtidigt håller sig aktuell i modetrender. Stilen kallar de en mix av eklektiskt, nutida och romantiskt. Detta ger dig en unik stil samtidigt som de klassiska designelementen som går igen i modehusets produkter skapar en igenkännande och stilren look. Valet är enkelt, för att uppnå en stil som både har historia och framtid är Gucci vägen att gå. Med andra ord: köp Gucci om du vill känna dig både elegant och inne med den perfekta balansen mellan anrik historia och aktuell trend.

filter

2350 resultat

Sida 1 av 24

Nästa

Sida 1 av 24