Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

GUCCI

Gucci är det flotta italienska modehuset som började som sadelmakare men som har kommit att dominera modevärlden som ett av de mest framgångsrika modehusen. Företaget grundades redan 1921 av Guccio Gucci i Florens och efter några år började man även tillverka väskor vilket ledde till att Gucci blev ett av världens mest åtråvärda lyxmärken. Guccis produkter är lätta att känna igen på den ikoniska loggan som består av två stycken G:n vända mot varandra. Tanken med loggan är att den ska se likadan ut oavsett vilket håll man ser den från. Loggan kan ses på allt från bälten till väskor och har blivit en genomgående designdetalj som används dekorativt i kollektionerna, inte bara för igenkännande syften. Genom åren har några av de mest talangfulla designers jobbat för modehuset och satt sin egen prägel på det historiska märket.


Gucci – ett tidlöst lyxmärke


När du handlar på Gucci online hittar du kläder, väskor och andra accessoarer såväl som glasögon, bälten och skor. Alla produkter präglas av kärleken till italienskt hantverk och detaljerna är lika viktiga som helheten. På Miinto erbjuder vi dig ett brett utbud av Gucci accessoarer och kläder. Kika in vårt sortiment av Gucci väskor och Gucci skor. Modehuset fick sin första framgång som en producent av lyxväskor och bagage, något som än idag är en av de mest populära produkterna inom kollektionen. Märkets designikoner, “Bamboo-väskan” med handtag i bambu och loafers med bältesspänne lanserades 1947. Dessa två statement pieces säljs fortfarande i samma utförande såväl som i moderna tappningar.

På 60-talet ansågs Gucci vara ett av de absolut lyxigaste som fanns och var framförallt fokuserade på exklusiva material och hållbara resväskor. Det var inte förrän slutet på 70-talet som de introducerade sin första prêt-à-porter-kollektion, alltså varor som är massproducerade, till skillnad från tidigare haute couture-kollektioner. Trots detta lyckades de behålla sin exklusivitet och sin höga kvalitet på produkter och kläder. Modehuset genomgick en stor förändring och gick från design av väskor till att vara ett av de mest trendsättande märken i världen. 1998 satte de världsrekord med sina Genius Jeans, som var de dyraste jeansen som någonsin sålts. Detta är ett utmärkt exempel på hur modehuset tagit sin exklusiva och detaljrika design till produkter för massproduktion. Med Guccis kollektioner når exklusiviteten in i vardagen och höjer din stil med allt från designdetaljer, kvalitet på material och framåttänkande design.


Ett anrikt märke med framtidsvision


Trots att Gucci har många år på nacken, är detta modehus högst aktuellt då de hänger med i tiden. Med moderna snitt och avantgardistiska visioner ligger deras design i framkant av modetrender. År efter år är plagg och tillbehör sedda i de mest prestigefulla modetidningar och bärs av de allra mest stilsäkra kändisar och profiler. Modehuset beskriver sig själva som ""inflytelserika, innovativa och progressiva"" och tillägger att de har omdefinierat lyx för att passa 2000-talet. Detta har lett till en stil som både har sitt ursprung i de klassiska arkiven men samtidigt håller sig aktuell i modetrender. Stilen kallar de en mix av eklektiskt, nutida och romantiskt. Detta ger dig en unik stil samtidigt som Guccis klassiska designelementen, som går igen i modehusets produkter, skapar en igenkännande och stilren look. Valet är enkelt, för att uppnå en stil som både har historia och framtid är Gucci vägen att gå. Med andra ord: köp Gucci om du vill känna dig både elegant och inne med den perfekta balansen mellan anrik historia och aktuell trend.


Italiensk passion och design i din garderob


Med ett plagg från modehuset i garderoben har du alltid något att ta på dig, oavsett om du behöver något till jobbet, minglet eller festen. Det är ett av de stora klädmärkena som aldrig går ur tiden. Ett Gucci bälte kan gå i generationer och poppa till vilken outfit som helst. 2021 markerade att det var 100 år sedan verksamheten startade upp i det italienska Florens, och det är inget som tyder på att intresset verkar avta. Tvärtom. När influensers och kreatörer av idag visar upp vad som är hett och inne just nu, är Gucci ett ständigt återkommande bud. Det är ett säkert kort, som skrivit sig in i publikens hjärtan och som förmodligen alltid kommer vara del av modevärldens DNA.

Som ett bevis för modemärkets ständiga aktualitet så kan det nämnas att för att markera dess jubileum gjordes en spelfilm i Hollywood, med Lady Gaga i huvudrollen som Patrizia Reggiani. House of Gucci visar upp fler sidor av modehuset än de man vanligen associerar det med. Det dramatiska familjedramat, i vilket Maurizio Gucci blir lönnmördad av en hitman beställd av sin exfru Patrizia Reggiani, är en mörk sida som inte är särskilt kopplat till kläderna. Det finns dock spår av den eldiga italienska passionen som genomsyrar märkets kollektioner. Guccis kläder är kläder med hjärta.


Det lekfulla och samtidigt exklusiva märket


Många är nyfikna på att klä sig i kända märken som är bekanta för många och som signalerar stil. Men i dagens samhälle löper en parallell trend att sticka ut och vara unik, vilket förmodligen är ett resultat av en allt ökad individualism. Med Gucci kan du kombinera önskan om att klä dig elegant och samtidigt sticka ut. Det är det lekfulla exklusiva modehuset, som inte drar sig för att variera sina kollektioner.

På senare år har Gucci även blivit en viktig del av streetstyle-modet och har tagit över gatorna med sin ikoniska design. Genom att kombinera klassisk elegans med moderna inslag har Gucci skapat en stil som utstrålar självförtroende och tilltalar en bed målgrupp. Från Guccis signaturmönster till deras innovativa accessoarer, finns det ingen tvekan om att detta italienska modehus är ett måste för alla som vill sticka ut. Så om du vill göra ett statement i din streetstyle, tänk Gucci!

Hos Miinto har vi ett stort utbud av modehuset mångfacetterade plagg. Du kan hitta alltifrån färgrika skjortor, fransiga blusar och toppar med volang till mer subtila glasögon, enkla hoodies, coola t-shirts med tryck, eller klassiska Gucci stövlar. Gucci kan sägas vara det barnsliga modehuset som inte räds att kombinera olika stilar och uttryck, och vara ironiskt och samtidigt av allra högsta klass. Vilket blir ditt nya favoritplagg?


Storsäljande bågar för en skarp look


En av de mest utmärkande produktkategorierna för märket är dess glasögon. Märkets exklusivitet speglas i den jämförelsevis dyra prislappen, men när det gäller glasögon - som ju är en relativt kostnadskrävande investering – är det fler konsumenter som är öppna för att betala lite extra och förhöja sin stil i vardagen.

Hos oss på Miinto kan du välja trendiga Gucci solglasögon och smarta glasögon av högsta kvalitet. Självklart med Guccis finess och kreativa design på köpet. Våga prova nya uttryck och färger och variera din garderob efter årstid och humör. Bara du sätter gränser. På vår sida kan du enkelt se det stora urvalet av Gucci-produkter. Du filtrerar enkelt ditt urval utifrån önskad storlek, färg och pris. Genom att slå på Rea-funktionen kan du även välja att se de varor som just nu erbjuds till nedsatt pris. Har du frågor är du välkommen att vända dig till oss på Miinto – vi står klara att ge dig råd.

Ta bort alla filter

Gucci

Sida 1 Av 52