Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

LOUIS VUITTON VINTAGE

Vi har ett enastående och välsorterat sortiment av fina vintageväskor från Louis Vuitton. Du kan låta storlek, design, form och stil vara med och bestämma vilken variant som du väljer. Här kan du i lugn och ro titta och jämföra olika vintageväskor från Louis Vuitton. En vintageväska är en perfekt present både till dig själv eller till någon som verkligen tycker om. Precis som de ljuvliga dofterna i en utsökt parfym skapar en avgörande roll – är kläderna och accessoarerna beroende av varandra för att komma till sin fulla rätt. Det är i kombinationen magin uppstår menar många modestylister.


Louis Vuitton


Louis Vuitton är ett av de mest exklusiva märkena på marknaden anser många. Det är inte bara ett av det första modehuset inom branschen det är även ett av de mest framgångsrika. Huvudkontoret och en av märkets främsta butiker ligger i Paris. Butikens yttre är utsmyckad som en stor väska i Louis Vuittons karakteristiska mönster och den extravaganta utsmyckningen är mycket iögonfallande för de förbipasserande på gatan.

Idag producerar Louis Vuitton både kläder, handskar, skor och mycket annat men hela historien börjar med de klassiska väskorna som är dekorerade med det vackra mönstret. Något som till en början endast erbjöds i den beige-bruna design som vi alla känner till. Idag har märket flera olika kollektioner i många olika variationer av vackra färger.

En väska från Louis Vuitton skapar uppmärksamhet och är unik på grund av sin framträdande, smakfulla och sofistikerade design. Väskor från Louis Vuitton kan bäras på olika vis i kombination med olika stilar och färger vilka förenas på ett unikt sätt och skapar en personlig stil.


Skapa en personlig och vacker effekt


Det personliga uttrycket i vår klädstil kan få en mer framträdande ställning allt efter hur du kombinerar de olika delarna av din outfit. Börja med att dela upp din outfit i olika delar överdel, underdel, skor och accessoarer. Det är nu stylingen börjar och det är här du kan låta din kreativitet flöda hej vilt. Mönster, färger och former kan kombineras på ett unikt vis. Det allra bästa är att vi lever i en tid då modet anpassar sig efter oss och inte tvärtom.

Idag kan man med fördel välja att sticka ut och skapa sin alldeles egen och särskilda stil. Ett bra tips är att låta accessoarerna förbinda de olika klädesplaggen och fungera som en röd tråd som länkar samman dina kläder och skapar ett snyggt uttryck.

Med en vintageväska från Louis Vuitton kan du inte bara göra dina kläder snyggare du kan också binda ihop nästintill vilken typ av klädsel du har till en elegant helhet. Oavsett om du har en sportigare, ungdomligare eller exklusivare stil kan du alltid lägga till en Louis Vuitton väska för den där sista fingertoppskänslan. Kanske är det en Louis Vuitton ryggsäck eller en smalare och mindre väska du söker efter online? Vi erbjuder ett brett sortiment av vintageväskor från Louis Vuitton som du bara inte kan säga nej till.


En ljuvlig möjlighet att få vara unik


Det bästa med att shoppa online är lugnet. Slipp stressen med att behöva trängas i butikerna. Här har du möjlighet att jämföra varorna i din egen takt. En väska i vintage kan sällan bli fel eftersom de håller år efter år. Gå på färd online och upptäck bland mycket annat lyxiga ryggsäckar och väskor - nu har du chansen att kunna unna dig själv något speciellt. När vi pratar om vårt sortiment refererar vi ofta till en solfjäder eftersom det är så unikt. Ta en titt du också.


Vintage är tidlöst mode


Vintage är ett brett begrepp och omfattar både äldre kläder och accessoarer från så långt tillbaka som till 1800-talet. Men allt som oftast, och i detta tillfället, syftar vintage på klädesplagg och accessoarer som har använts i ett mer eller mindre omfång. Vintage-stilen blev stor på 1990-talet och har sedan dess blivit allt mer populär bland både den generella befolkningen såväl som inom modekretsar. Här på Miinto har vi ett stort och växande utbud av vintagekläder och accessoarer, och just på denna sida ligger fokus som tidigare nämnt på Louis Vuitton.

Om du vill ha en fin plånbok eller väska i vintagestil kan du spana runt här på sidan och hitta ett unikt fynd till dig själv eller någon du tycker om. Louis Vuitton är ett stort modehus och deras kollektioner har år efter år vuxit sig allt större. Det gör att utbudet av Louis Vuitton vintage kläder och accessoarer blir allt större efter varje år. Letar du efter en särskild produkt kan du ha tur att hitta den bland vårt sortiment.

Vi på Miinto tycker att shopping ska vara roligt och inte minst enkelt. Så för att göra det enklare för dig har vi skapa en funktion som gör shoppingen mer effektiv och praktisk. Det är smart för dig som letar efter en specifik produkt, färg eller storlek. Du väljer helt enkelt efter dina önskemål i menyn nedan och sedan sorterar sidan alla produkter automatiskt.


Gör något bra för miljön - välj Louis Vuitton vintage


Att klimatförändringarna bli värre för varje dag som går är det många som är medvetna om, och varje person kan bidra till att minska påverkan på miljön genom att göra olika val. En möjlighet är att välja vintage framför nyproducerat.

Vintageprodukter är generellt produkter som är använda tidigare. Du hittar alla typer av klädesplagg och accessoarer inom vintagekategorin. Söker du efter en Louis Vuitton vintage plånbok eller väska, så har du kommit till rätt plats, för vi har nämligen samlat hela vårt utbud här.

Genom att välja Louis Vuitton vintage accessoarer bidrar du till att minska klimatförändringarna. När kläder och accessoarer tillverkas på konventionellt sätt bidrar produktionen till klimatförändringarna i motsättning till vintage accessoarer och kläder. Louis Vuitton vintage accessoarer är redan producerade och när du köper en vintageprodukt bidrar du därmed inte till att nya utsläpp uppstår. Det är bra för miljön och klimatet, dessutom är det bra för dina plånbok. Vintageprodukter är nämligen ofta väsentligt billigare än nyproducerade produkter och därför kan du tjäna en bra slant på att välja vintage jämfört med nyproducerat.
När du har hittat de Louis Vuitton vintage accessoarer som du vill ha, klickar du enkelt hem dem här direkt på sidan. Sedan kan du bara luta dig tillbaka i soffan hemma i ditt vardagsrum eller vad du än befinner dig. Vi sköter nämligen resten. Fortare än kvickt har du dina “nya” produkter hemma hos dig - enklare kan det inte bli!

Ta bort alla filter

Louis Vuitton Vintage

Sida 1 Av 256

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.