Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

FINSKOR

Vi vill alla känna oss lite extra fina ibland, och det gäller kanske särskilt om man blivit bjuden på festligheter. Och med rätt outfit på plats gäller det att hitta rätt skor för att fullända looken. Oavsett hur sköna de där sneakersen är så bör man tänka sig för, och ibland passar det helt enkelt inte så bra till den där skolbalen eller den där andra festen – du behöver i stället införskaffa dig ett par finskor. Vilken tur då att vi på Miinto har ett brett utbud av finskor för uppklädda herrar med olika tycken och smak. Och du behöver inte bli ruinerad på kuppen. Läs vidare här!


Välj bland finskor i lack och mocka


Det kan ibland kännas lyxigt att ta fram sina finskor till de där lite speciella tillfällena i livet. Kanske är det en examen som står för dörren, kanske ska din bästa vän gifta sig, eller kanske är det rentav du själv som ska firas av släkt och vänner. Oavsett tillfälle är kläderna och din stil med och gör dagen extra minnesvärd. Andra tycker om att klä upp sig i vardagen, och har kanske ett jobb som rentav kräver att man klär sig med viss klass. Vi vet inte varför du är på jakt efter ett par finskor, men vi vågar nästan påstå att du behöver ett par!

Kör på en klassiker och välj ett par svarta lackskor, och du kommer aldrig komma felklädd till festen. Skorna stylas enkelt till både jeans som kostymbyxor och lämnar ingen besviken, samtidigt som du får lite extra pondus när du går gatorna fram. Eller varför inte leka mer med jordnära toner och välja ett par finskor i mocka. Den bruna murriga färgen är trendigare än någonsin och passar året runt. Ett utmärkt val för dig som vill testa något nytt. Det finns en uppsjö olika alternativ när det kommer till finskor, alltifrån boots till lågskor och mer sportiga sneakers kan gå hem. Valet är ditt, Miinto har skorna.


Miinto fixar skorna till festen


Vi på Miinto strävar efter att erbjuda det bästa till våra kunder, eftersom de förtjänar det. Genom att blanda välkända och oetablerade märken serverar vi en perfekt mix av mode från olika ursprung. Det är en mångfald av kreatörer som samsas på en och samma plattform. När du köper finskor hos oss på Miinto kan du alltså försäkra dig om att du blir presenterad för högklassiga varor i olika prisklasser. För att platsa på vår sida ska man uppnå vissa krav på kvalitet och design, och det är ett nålsöga som kan vara svårt att ta sig igenom.

Anledningen till detta är dock mycket enkel – fler kunder ska ha möjlighet att shoppa designermode till överkomliga priser. Samtidigt som fler designers världen över förtjänar en större kundkrets. Ur dessa behov föddes Miinto en dag i 2009, då de båda vännerna Mike och Konrad startade upp verksamheten. De bodde båda i en mindre stad i Danmark och upplevde utbudet av mode som något begränsat där, insåg att något behövde göras och flyttade handeln online. Verksamheten expanderade snart till Norge och Nederländerna i takt med att allt fler fick upp ögonen för plattformen. Idag återfinns Miinto på 14 marknader, främst runt om i Europa, varav Sverige är en av dem. Vårt mål är att vara svenskarnas förstahandsalternativ när det kommer till att hitta rätt plagg och skor, så väl till vardag som till fest.


Höga krav på kvalitet och hållbarhet


För oss på Miinto är det viktigt att hålla vad vi lovar. Därför samarbetar vi bara med partners som levererar den kvalitet som vi eftersöker. Omvänt skapar vi en massiv marknad för de klädmärken som vi godkänner, vilket är en bra språngbräda för dem vidare in i branschen. De får möjligheter som de kanske aldrig annars hade fått. Vi vill växa tillsammans med våra samarbetspartners, eftersom vi tror att det är den bästa vägen mot en hållbar modeindustri. 

På samma sätt försöker vi göra modevärlden mer hållbar genom att enbart sälja de varor som våra samarbetspartners redan har på sina lager. När du exempelvis klickar hem ett par finskor här på Miinto ställs du inför ett utbud av skor som ligger klara på modemärkenas lager, redo att skickas ut. Du bidrar därmed inte till överproduktion av varor som aldrig säljs. Just överproduktion är ett stort problem inom modeindustrin. Miinto är hellre en del av lösningen än av problemet, och av den anledningen arbetar vi för att varorna som produceras faktiskt också ska komma till användning.


Hitta dina nästa finskor på Miinto


För att göra det enklare för dig i ditt sökande efter de perfekta finskorna har vi tagit fram ett enkelt sökverktyg, som hjälper dig sortera fram dina alternativ. Oavsett vilka skor du är på jakt efter tror vi att du kommer hitta rätt, vare sig du kikar bland klassiska Dr Martens, stiliga Levi’s eller coola Green George. Kom ihåg att utgå ifrån din garderob och låt dina plagg avgöra vilka skor som passar bäst för dig. Med sökverktyget kan du sedan anpassa sökresultatet och filtrera fram skor som finns i just din skostorlek. Hittar du inte drömskorna direkt kan det vara värt att testa att gå upp eller ner i storlek, och hoppas att du passar i någon av de skorna i stället. Det är alltid svårt att hitta rätt skostorlek, men när man väl hittar rätt sitter de som en smäck.

Du kan dessutom sortera ditt urval och välja att visa skor med en viss färg – om du gärna vill ha skor som matchar din outfit med en specifik kulör – eller från ett visst märke. Det sistnämnda kan vara ett bra alternativ för dig som vet vad du tycker om och vill ha. Har du ett mer öppet sinne är du välkommen att botanisera bland alla finskor som vi samlat på sidan. Du kan dock ställa in önskat prisintervall. Skor tenderar att bli en ganska dyr affär, och även om de kan vara värda varje krona med sina skinndetaljer, så har inte alla samma budget. Ställ in ditt önskade maxpris och du är igång med skojakten på allvar. Lycka till!

Sida 1 Av 35

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.