Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

DATORVÄSKOR

Datorväskor för damer låter kanske lite gammaldags. Kanske föreställer du dig en klumpig väska som inte har sett röken av varken design eller modevärlden? Men faktum är att datorväskor för dam och herr har utvecklats i hög grad, precis som datorerna – tack och lov. Datorväskor är i själva verket högaktuella idag. Allt fler alternerar mellan att arbeta hemifrån och på kontoret. Samtidigt är internet tillgängligt överallt vilket öppnar för att arbeta när man är på språng, till exempel när man åker tåg eller till och med flyger. 

Utvecklingen av datorer har tillika gått snabbt, vilket har gjort dem lättare och enklare att ta med. Datorn är helt enkelt en självklarhet att ta med sig när man rör på sig i arbetet, fritiden eller när man studerar. Idag hittar du datorväskor i alla möjliga färger och former från tusentals modehus och märken. 


Datorväskor för damer i olika modeller på Miinto


Här på Miinto har vi samlat alla datorväskor för damer på en och samma sida. Så istället för att du ska behöva klicka fram och tillbaka mellan olika sidor och försöka få en överskådlig bild över vilka datorväskor för damer det finns på marknaden, så har vi gjort jobbet åt dig – de är nämligen alla samlade här. Så tag dig lite välbehövd egentid och scrolla ner på sidan. Du kan enkelt klicka på bilderna för att få mer information om den specifika produkten i fråga. 

När du klickar på bilden får du information om tillverkningsmaterial, tillgängliga storlekar samt färger. Du kan dessutom använda vår smarta sökfunktion om du exempelvis är ute efter en datorväska för damer i en specifik färg. När du gjort dina val sorterar sig sidan automatiskt och visar dig de produkter som stämmer överens med dina val. Du kan samtidigt välja ett nedre och övre pris så blir du endast presenterad för produkter som passar din budget. 


Vilken datorväska ska du välja?


Här på Miinto hittar du många datorväskor för damer i olika färger och storlekar. Ju fler möjligheter, desto svårare val. Därför tänkte vi hjälpa dig lite på traven med hur du kan tänka om du är ute efter en ny datorväska för damer. Börja med att tänka efter hur och när du ska använda datorväskan. Självklart kan det vara svårt att veta precis när du ska använda din datorväska och dessutom kan många oväntade situationer uppstå i livet som du inte är förberedd på. Men en bra idé kan vara att i alla fall fundera på hur din vardag ser ut i det stora hela. Är du ofta på språng i ditt arbete? Kanske besöker du olika kontor som säljare eller något annat, och behöver ta med dig din dator? Eller alternerar du mellan att arbeta hemma och på kontoret? 

Om du studerar tar du förmodligen med dig din dator varje dag från ditt hem till skolan, vilket även kan vara aktuellt om du arbetar. Om du huvudsakligen flyttar datorn mellan ditt hem och kontoret eller skolan behöver du en praktisk datorväska för damer som är snygg och har en design som fungerar med de flesta av dina outfits, eftersom du kommer att använda den dagligen. 

Behöver du en datorväska för damer som du endast ska använda ibland, är givetvis inte utseendet lika viktigt eftersom det då blir en extra accessoar, vars huvudsakliga användningsområde är att förflytta din dator. 

Använder du datorn mycket i jobbet och ofta är ute på olika arbetsplatser kan en mindre datorväska vara ett bra alternativ. En mindre väska gör det enkelt att ta med datorn och fungerar kanske mer som ett skydd för datorn än en reell väska. 

Har du ofta med dig din dator när du reser kan en större datorväska vara ett perfekt alternativ för dig. Med en större väska kan du samla alla dina prylar på ett och samma ställe. Kanske behöver du förutom datorn ha med dig papper, anteckningsblock och mobiltelefon. Med en större datorväska får du enkelt plats med allt du behöver ha med dig och slipper ha en separat väska för din personliga ägodelar. 


Designade datorväskor


Du som behöver använda din datorväska dagligen kan med fördel investera i en datorväska för damer i en snygg design. Många datorväskor har ytterligare fack för nycklar och plånbok som gör att du inte behöver ytterligare väskor med dig. 

Valet av design är självklart upp till dig och din personliga smak. Du hittar datorväskor för damer i mer framträdande design i pigga färger och datorväskor i mer diskret design som passar alla typer av outfits. 

Många av de stora modehusen i världen tillverkar datorväskor i kvalitets material såsom exempelvis läder. Det gör självfallet att priset blir lite högre, men samtidigt håller väskan länge och det kan därför vara värt investeringen. 


Rolig och smidig shopping sedan 2009


Miinto är en plattform som tillhandahåller kläder, skor och accessoarer och därför hittar du mycket mer än bara datorväskor till damer och herrar. Till en början existerade Miinto endast i Danmark. Idéen till plattformen föddes ur en tanke mellan de två vännerna, Mike och Konrad, som båda växte upp på landsbygden i Danmark där utbudet av shopping var litet. Deras idé gick ut på att skapa en plattform där du som konsument kan shoppa kläder direkt från klädbutiker och modehus runt om i världen utan att konkurrera med de fysiska butikerna. 

När du shoppar på Miinto handlar du från ett existerande sortiment som finns ute i butikerna runt om i världen. Det betyder att vi Miinto inte har något eget lager och det gör att överproduktionen inom klädindustrin minskar. Man kan säga att det är vårt sätt att bidra till att minska påverkan på klimatet inom modeindustrin. 

Idag är Miinto en stor plattform som verkar på över 14 marknader världen över. Och vår ambition är att fortsätta växa. Största delen av våra kunder finns i Danmark, Norge och Holland. För oss är det viktigt att du som konsument får ett stort och varierat sortiment när du shoppar. Därför handplockar vi många av de märken och modehus som vi samarbetar med. Du kan helt enkelt hitta kläder, accessoarer och skor från en hel uppsjö av märken i toppklass men samtidigt också mindre och lokala märken som fokuserar på handgjorda produkter och ekologi. 

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.