Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

PLÅNBÖCKER TILL DAM

En damplånbok är inte bara en praktisk accessoar för att organisera dina kort, sedlar och mynt, utan det är också en tidlös och hållbar investering. Med rätt vård och kvalitet kan en plånbok vara med dig under lång tid, och dess funktion och stil kommer att vara lika relevant år efter år.


Köp din favoritplånbok på miinto.se


På miinto.se har du möjlighet att köpa din favoritplånbok som kommer att komplettera din väska på bästa sätt. Med ett brett utbud av olika märken och modeller kan du hitta en plånbok som passar din personliga stil och behov.

En plånboks många användningsområden


Förutom att bara ligga i väskan och hålla dina pengar och kort säkra, har plånboken utvecklats till att bli en allsidig accessoar som kan användas på olika sätt. Numera kan du använda en plånbok som en clutch för att komplettera en festlig look. Det finns också stora plånböcker med tillräckligt med utrymme för mobiltelefoner, kort, sedlar och till och med några kosmetiska produkter. Å andra sidan finns det små korthållare som endast rymmer de viktigaste korten och några sedlar.

Olika material och stilar att välja mellan


När du letar efter en ny plånbok finns det en mängd olika alternativ att välja mellan. Du kan välja mellan plånböcker tillverkade av läder, tyg, skinn eller canvas. Dessutom finns det olika färger och moderna mönster att välja mellan. Du kan också välja mellan vikbara plånböcker eller clutch-liknande modeller. Beroende på dina behov och preferenser kan du hitta en plånbok med plats för sedlar, mynt och kvitton eller bara för kort och några få sedlar.

Exklusiva varumärken för varje stil


På miinto.se kan du hitta plånböcker från exklusiva varumärken som Guess, Day Birger ét Mikkelsen, Desigual och många fler. Oavsett om du föredrar svenska eller internationella varumärken finns det något för varje stil och budget.

Matcha din plånbok med din väska och outfit


Du kan enkelt hitta en plånbok som matchar din väska eller välja en som blir en snygg kontrast till din outfit. Genom att kombinera ett par trendiga damjeans och en enkel t-shirt med en snygg skinnjacka och en färgglad plånbok kan du verkligen lyfta din outfit till en ny nivå.

Plånböcker för olika tillfällen


Beroende på tillfälle kan du välja olika typer av plånböcker. För festliga tillfällen kan en stilren och lite större plånbok fungera som en clutch och en snygg accessoar som lyfter fram din klänning. Komplettera looken med ett par klassiska och feminina pumps för att skapa en elegant helhet. För längre flygresor rekommenderas en stor plånbok med tillräckligt med utrymme för både pass och flygbiljetter. På så sätt kan du ha allt du behöver på ett och samma ställe och undvika att tappa bort viktiga dokument när du är på resande fot.

Variera din stil med flera plånböcker


Genom att ha flera olika plånböcker att välja mellan kan du enkelt variera din stil och anpassa den efter säsong och tillfälle. Du kan skapa olika intryck och uttryck genom att byta ut din plånbok och matcha den med din övriga look.

Sida 1 Av 51

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.