Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

FENDI VINTAGE

Fendi är ett av världens mest exklusiva modehus och självklart har modehuset sina rötter i ett av de främsta modeländerna i världen, nämligen Italien. Historien med Fendi börjar i Italiens huvudstad Rom, där Adele Casagrande öppnade en exklusiv butik med pälsar 1918. Snart var hennes man involverad i butiken som var mycket successful. Efter en tid öppnades fler butiker i Rom och snart etablerades märket även internationellt. Parets döttrar ärvde en femtedel var av Fendi när Adele och hennes man hade gått bort, och sedan dess har det hänt mycket.

Karl Lagerfeldt anställdes som chefsdesigner för Fendi och arbetade där till han avled 2019. Idag benämns Fendi som ett av de allra mest eleganta modehus i världen. Man hittar Fendibutiker i många av världens huvudstäder och i fina shoppingcentra runt om i världen. Vi på Miinto kan presentera ett stor urval av Fendi Vintage.

Fendi är känt för utomstående design och inte minst kvalitet och därför är produkterna hållbara. En väska, ett par byxor, en klänning eller något annat från Fendi kan användas säsong efter säsong och därför är det dessutom miljösmart att investera i produkter från detta stora modehus. Det gör nämligen att du som konsument inte bidrar till den slit och släng-kultur som har uppstått i samhället – och som har en negativ effekt på klimatet.


Fendi Vintage på Miinto


Vi på Miinto har ett stort utbud av Fendi Vintage. Vintage produkter är produkter som är använda, men som fortfarande håller en mycket hög kvalitet. Många av vintage produkterna kommer från början och mitten av nittonhundratalet och är idag extremt populära på marknaden, därför finns en stor efterfrågan efter Fendi Vintage produkter.

Många av Fendi Vintage produkterna har dessutom ökat i värde över tid, därför det kan vara en god investering att välja just Fendi vintage framför nya produkter. När du väljer en Fendi vintage väska kan du dessutom vara säker på din väska blir unik. Detsamma gäller Fendis andra accessoarer såsom skor, sjalar, klänningar och plånböcker, bara för att nämna några.


Shoppa loss på Miinto


Om du vet precis vad du är ute efter kan du använda våra smarta sökfunktioner här på sidan. Du kan enkelt välja en storlek eller en favoritfärg så sorterar sidan sig efter dina val. Du kan även välja ett undre eller ett övre pris för att sortera bort produkter som inte passar din plånbok. På det viset kan du shoppa loss i lugn och ro utan att oroa dig över att överstiga din budget. Om du vill bli inspirerad av nya färger, mönster och produkter kan du istället välja att inte sortera sidan utan bara scrolla ner och bli inspirerad av alla produkter från Fendi vintage som vi har här på Miinto.


Lyft din garderob


Då och då kan det vara en bra idé att rensa ur garderoben och sälja av eller skänka bort plagg, skor och accessoarer som man inte använder längre. På det viset får du plats med nya fräscha favoriter som du kan fylla din garderob med inför kommande säsong. Om du vill satsa på hållbara produkter kan du välja Fendi Vintage. Du får inte bara produkter som håller allra högsta möjliga kvalitet, utan även produkter som lyfter din stil till en helt ny nivå.

Kombinationen av färger och mönster kännetecknar Fendis design där Karl Lagerfeldt har varit chefsdesigner under många år. Här får du produkter som passar med alla outfits du har i din garderob och de fungerar som nyckelplagg för att sätta pricken över i:et när du vill ha en outfit som du kan bli riktigt nöjd med.


Vår historia


När du ändå är här hos oss på Miinto och shoppar loss tänkte vi passa på och berätta lite om vår historia. Vår historia börjar i grannlandet Danmark där de två vännerna Konrad och Mike växte upp på landsbygden. Utbudet av shoppingmöjligheter på landsbygden i Danmark var mycket sparsamt och det ville de två vännerna ändra. Sagt och gjort föddes idén med Miinto, men samtidigt ville de två vännerna inte konkurrera med de fysiska butikerna. Det resulterade i en plattform som erbjuder produkter från fysiska butiker online.

Med andra ord är grundidén för Miinto att erbjuda produkter såsom kläder, accessoarer och skor från stora, välkända modehus och mindre lokala märken. Du hittar inte bara stora och exklusiva märken här på Miinto utan även mindre märken som är relativt okända – där fokus ligger på ekologi, handgjorda produkter och unikt design. Vi på Miinto tycker det är viktigt att skapa ett så brett sortiment som möjligt för dig som konsument eftersom vi tror att du då får en så bra shoppingupplevelse som möjligt. Vi kan garantera att du kan hitta produkter som passar din stil, oavsett om du lutar mot det punkiga, rockiga eller exklusiva hållet.


Vi tänker på miljön


Påverkan på klimatet blir allt mer tilltagande år efter år och forskarna är övertygade om att det är vi människor som påverkar klimatet. Att klädindustrin är en bov i dramat är det inga tvivel om men det finns förbättringar som kan göra att påverkan på klimatet minskas. Vi som en stor shoppingplattform försöker göra vad vi kan för att bidra till att minska den påverkan på klimatet som klädindustrin har och detsamma kan du göra som privatkonsument.

Genom att välja att shoppa här på Miinto kan du bidra till att minska överproduktionen inom klädindustrin. Den så kallade överproduktionen är ofta den faktor som lyfts fram när man pratar om de negativa aspekterna inom klädindustrin.

Eftersom vi på Miinto presenterar ett sortiment som redan existerar i de fysiska butikerna har vi inga egna lager och det betyder i sin tur att klädproducenterna inte behöver tillverka ytterligare upplagor av kollektioner och kläder till oss. Det bidrar till att minska överproduktionen och när du som konsument väljer att shoppa loss här hos oss kan du vara med och bidra till ett bättre klimat på planeten.

Om du är ute efter efter en alldeles unik present till någon du tycker om eller kanske till dig själv har du kommit till rätt sida. Här hittar du en uppsjö av eleganta och exklusiva Fendi vintage produkter som du enkelt kan klicka hem direkt härifrån sidan.

Ta bort alla filter

Fendi Vintage

Sida 1 Av 28

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.