Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

SOLGLASÖGON TILL HERR

Solglasögon är en stor vetenskap och finns i många former och färger som kan användas för en komplett outfit. Solglasögon är en optimal accessoar att gömma sig bakom men även något som är utstickande. I modevärlden har solglasögon alltid varit ett must-have som går ihop med alla kläder. På Miinto.se är vi uppdaterade med trender från säsongen inom solglasögon till herrar. Shoppa online och välj bland vårt sortiment för att hitta just din favorit. Vem passar i vad?

Sommaren ligger och lurar runt hörnet och vad är då viktigare än ett par schyssta solglasögon? Ett par solglasögon kan hjälpa dig att visa vilken attityd du har. Har du en utstrålning som är stark, då ska du välja en modell som ger en kaxig attityd som matchar din närvaro. Har du tänkt köra en mer rockig stil under sommaren då är de gamla favoriterna pilot ett säkert kort. För att vara mer diskret under dina dagar på stranden eller på stan är någon större modell med mörkt glas ett smart val. För den som vill ha mer uppmärksamhet finns det färgat glas. Beroende vilken ansiktsform du har så har vi både större och mindre alternativ. Något som alla modeller har gemensamt är att skydda dig från att bländas från solen. Det finns riktlinjer som bör följas för att få den bästa formen, kantiga bågar passar bäst till runt ansikte, de mer runda solglasögonen går bättre ihop med skurna drag. När du har hittat din favorit bland våra snygga solglasögon så vill man att de ska hålla så länge som möjligt. För göra detta krävs det att man tar hand om dem på rätt sätt.

Att undvika repor i glaset så gör rent dagligen. För att ta bort smuts och fett så kan du använda putsspray eller en gnutta diskmedel. Om inte solglasögonen används kan den vara bra att förvara dem i ett fodral. Det som är de viktigaste är att du väljer ut ett par som du känner dig bekväm i. På Miinto.se hittar du solglasögon för olika stilar och personligheter. Bland vårt sortiment hittar du från kända varumärken som Dragon och Millenger.

Sida 1 Av 93

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.