Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Väskor
Back

Väskor från Marc Jacobs

På denna sida kan du dyka ner bland Marc Jacobs väskor. Vi har ett brett sortiment och det är bara att välja och vraka bland de många kreationerna. Accessoarer är något som har blivit allt viktigare på senare år och inte minst väskor hör till den kategorin. En Marc Jacobs väska är inte bara en praktisk förvaringsmöjlighet för din plånbok, nycklar, telefon och allt annat du behöver ha med dig under dagen – den är lika mycket en del av din outfit och kan skapa precis det helhetsintryck som du är ute efter att få till. Det amerikanska klädmärket Marc Jacobs kommer från New York i USA och det kan man nästan gissa sig till när man ser på den utmärkande och förstklassiga design, som märket erbjuder. Här handlar det om mode som lyfter hela din garderob och binder samman dina olika klädesplagg på ett trendigt och urbant sätt. 

Marc Jacobs väskor är unika i sitt slag

I mitten på åttiotalet började Marc Jacobs designa kläder och han utmärkte sig snabbt. Efter hans prestigefyllda utbildning på Parsons School of Design i New York hade han goda förutsättningar för att skapa innovativa kreationer som har blivit kritikerrosade och prisbelönta med stora priser såsom Womens designer of the year. I slutet på nittiotalet rekryterades Jacobs till Louis Vuitton och är sedan dess chefsdesigner för det modehuset också. Marc Jacobs väskor finns i många olika modeller. Om du söker en större väska så finns det modeller som är utformade på tygpåsar. Men det finns också gott om mindre modeller till den som föredrar det. Väskorna har alla en ungdomlig och urban design men samtidigt bidrar en minimalistisk form och färg till ett stilrent uttryck varför väskorna tilltalar kvinnor i alla åldrar och med många olika klädstilar.

Mode som lyfter din outfit

Använd din väska vid olika tillfällen. En större väska är perfekt för utflykter eller små turer med vänner eller familj. En större väska kan vara praktiskt till jobbet också, om du exempelvis har en bärbar dator eller någonting annat som du behöver ha med dig fram och tillbaka. De mindre väskorna passar givetvis lika bra till jobbet, men även till festligare tillställningar som en kväll på stan med vännerna. Om du är intresserad av mer trendigt mode som erbjuder kvalité i toppklass, förutom Marc Jacobs väskor, så kan du ta och kika runt lite här hos oss. Vi erbjuder en hel del olika märken så det finns en hel del att välja mellan. Det bästa med att shoppa online är att du kan ta lite tid för dig själv och unna dig något alldeles extra som du är värd. Botanisera runt bland trendiga kreationer, här kan du släppa allt runt omkring och bara fokusera på dig själv, vi lovar att inte störa dig.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

312 resultat

  • 1
  • 2
  • 4

Sida 1 av 4

Nästa
  • 1
  • 2
  • 4

Sida 1 av 4