Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Väskor
Back

Väskor från Saint Laurent

Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent är det fulla namnet på designern och grundaren bakom det klassiska designmärket YSL - Yves Saint Laurent. Modeskaparens historia både börjar och slutar i den franska huvudstaden Paris. Saint Laurents kläder och accessoarer symboliserar inte bara klass och trend utan har även blivit en viktig symbol för kvinnans roll i samhället. Designern kämpade nämligen för kvinnans plats på arbetsmarknaden och hennes rätt till sin egen sexualitet, något som har fått mycket uppmärksamhet genom åren. Modevarumärket Yves Saint Laurent grundades år 1961 och varumärkets design håller i sig i säsong efter säsong, år efter år. 

Saint Laurent designar både skor, kläder, väskor och andra accessoarer. Hos oss på Miinto finns ett stort utbud av modevarumärkets många verk, och på den här sidan har vi samlat det bästa av Saint Laurents väskor.

Ikoniska väskor som är både pålitliga och evigt trendiga

”Diamonds are a girl’s best friend” men väskor är vår kanske allra viktigaste vän när allting kommer kring. Det är här vi förvarar våra telefoner, nycklar, plånböcker och andra värdesaker. Väskan ska vara där för oss i vått och i torrt. Bland vårt utbud av Saint Laurent väskor kan du försvara och bära dina värdesaker med stil och elegans. Väskorna är minst sagt en stilikon, och trots den klassiska designen lyckas Yves Saint Laurent följa med i trenderna och ständigt vara ett eftertraktat och populärt modevarumärke världen över. 

Många av väskorna från Yves Saint Laurent går i naturnära färgskalor, men Saint Laurent överraskar även med lekfulla leopardmönster och färgglada kreationer. Här hos oss på Miinto hittar du Saint Laurent väskor i olika material, färger och mönster, med unika remmar, kedjor och andra snygga detaljer. 

Väskor från Saint Laurent för alla tillfällen

Väskorna från Saint Laurent är stilsäkra kort i all sin enkelhet. De passar till vardags-outfiten såväl som till partyt och utstrålar en klassisk, stilsäker look. De eleganta väskorna är enkla att matcha och vi vågar säga att de kan fullända varenda outfit. Det här är alltså grädden på moset i din väsksamling, och en säker investering som blir helt enkelt aldrig omodern. What’s not to like?

Vårt väskssortiment från Yves Saint Laurent innehåller både snygga kuvertväskor, praktiska handväskor och större shoppingväskor. Här finns alltså Saint Laurent väskor för alla tillfällen, oavsett om du ska till kontoret, en sväng om på stan eller bocka av shoppinglistan. Vi har samlat alla våra favoriter under ett och samma tak, så slå dig lös i denna härliga mix av Saint Laurent väskor och välj ut dina personliga favoriter.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

50 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1