Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

VÄSKOR FRÅN SAINT LAURENT

Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent är det fulla namnet på designern och grundaren bakom det klassiska designmärket YSL - Yves Saint Laurent. Modeskaparens historia både börjar och slutar i den franska huvudstaden Paris. Saint Laurents kläder och accessoarer symboliserar inte bara klass och trend utan har även blivit en viktig symbol för kvinnans roll i samhället. Designern kämpade nämligen för kvinnans plats på arbetsmarknaden och hennes rätt till sin egen sexualitet, något som har fått mycket uppmärksamhet genom åren. Modevarumärket Yves Saint Laurent grundades år 1961 och varumärkets design håller i sig i säsong efter säsong, år efter år. 

Saint Laurent designar både skor, kläder, väskor och andra accessoarer. Hos oss på Miinto finns ett stort utbud av modevarumärkets många verk, och på den här sidan har vi samlat det bästa av Saint Laurents väskor.


Ikoniska väskor som är både pålitliga och evigt trendiga


”Diamonds are a girl’s best friend” men väskor är vår kanske allra viktigaste vän när allting kommer kring. Det är här vi förvarar våra telefoner, nycklar, plånböcker och andra värdesaker. Väskan ska vara där för oss i vått och i torrt. Bland vårt utbud av Saint Laurent väskor kan du försvara och bära dina värdesaker med stil och elegans. Väskorna är minst sagt en stilikon, och trots den klassiska designen lyckas Yves Saint Laurent följa med i trenderna och ständigt vara ett eftertraktat och populärt modevarumärke världen över. 

Många av väskorna från Yves Saint Laurent går i naturnära färgskalor, men Saint Laurent överraskar även med lekfulla leopardmönster och färgglada kreationer. Här hos oss på Miinto hittar du Saint Laurent väskor i olika material, färger och mönster, med unika remmar, kedjor och andra snygga detaljer. 


Väskor från Saint Laurent för alla tillfällen


Väskorna från Saint Laurent är stilsäkra kort i all sin enkelhet. De passar till vardags-outfiten såväl som till partyt och utstrålar en klassisk, stilsäker look. De eleganta väskorna är enkla att matcha och vi vågar säga att de kan fullända varenda outfit. Det här är alltså grädden på moset i din väsksamling, och en säker investering som blir helt enkelt aldrig omodern. What’s not to like?

Vårt väskssortiment från Yves Saint Laurent innehåller både snygga kuvertväskor, praktiska handväskor och större shoppingväskor. Här finns alltså Saint Laurent väskor för alla tillfällen, oavsett om du ska till kontoret, en sväng om på stan eller bocka av shoppinglistan. Vi har samlat alla våra favoriter under ett och samma tak, så slå dig lös i denna härliga mix av Saint Laurent väskor och välj ut dina personliga favoriter.

Shoppa Saint Laurent på Miinto


Saint Laurent är ett av världens största modehus. Historien bakom modehuset börjar med en fransk pojke som kom från landsbygden. Historien om denna pojke, vars sanna vision var att starta sitt eget modehus, är så unik att den även har gjorts till flera filmer. Inte minst filmmusiken från filmerna har blivit kända inom modevärlden och använts under flera modevisningar runt om i världen på åtskilliga catwalks. 

Saint Laurent är ett av världens mest exklusiva märken och även om modehuset exklusivitet är i toppklass har det aldrig släppt på sin ungdomliga och urbana tappning. Här hittar du trendiga kläder som ger hela din outfit ett lyft. När du väljer kläder, accessoarer och väskor från Saint Laurent får du kreationer som presenterar dig från din bästa sida. 

Många av kollektionerna och kreationerna från modehuset har använts både i filmer och av kända personer, både på musik och filmer scenerna runt om i världen. Detta är alltså mode i toppklass som kan få vem som helst att känna sig som en modell som strosar ner för en gränd i franska Paris.

Hitta din nya Saint Laurent väska redan idag


På denna sida har vi helt enkelt samlat alla våra väskor från Saint Laurent . Vi på Miinto tycker att det ska vara roligt att shoppa och för att det ska kunna bli roligt behöver shoppingen vara enkel och smidig. En av de tilltag vi har gjort här på sidan är att samla likadana produkter på en och samma sida. Det underlättar shoppingupplevelsen för dig som kund eftersom att du slipper klicka fram och tillbaka mellan olika sidor när du letar efter en specifik produkt. 

Om du vill ha en Saint Laurent väska kan du enkelt skrolla ner här på sidan. Låt dig inspireras av det stora sortimentet och välj och vraka bland en uppsjö av olika modeller i massor med olika färger. Letar du å andra sidan efter en specifik Saint Laurent väska så kan du välja att sortera sökresultaten här på sidan. 

Skrolla ner lite grann och välj en specifik färg, modell eller storlek. Du kan till och med välja ett undre och ett övre pris, vilket är bra för dig som har en budget att hålla dig till. Med en inställd prisnivå kan du shoppa i lugn och ro utan att behöva oroa dig över att överstiga din budget.

Shopping i din egen takt


Något av det bästa med att shoppa online är att du kan shoppa i din egen takt. Du behöver helt enkelt inte ta hänsyn till någon annan än dig själv när du ska shoppa en ny Saint Laurent väska här på Miinto. Här är det ingen som står bakom i kön och stressar för att få komma fram och betala. Du kan jämföra olika produkter i din egen takt utan att känna press och stress helt enkelt. 

Du kan dessutom lämna både gummistövlarna och paraplyet hemma eftersom att du varken behöver resa dig från soffan eller lämna din bostad när du shoppar kläder, accessoarer och skor hos oss på Miinto. Klicka enkelt hem dina nya favoriter och luta dig sedan tillbaka. Det enda du behöver göra är att vänta på leveransen och vi på Miinto lovar att vi skickar fortare än kvickt.

Ta bort alla filter

Saint Laurent

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.