Black Friday: Upp till 70% rabatt | Shoppa rea nu
Black Friday: Upp till 70% rabatt | Shoppa rea nu
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Back

Träningskläder

Med rätt kläder och utrustningen får du inte bara det mest möjliga ut av din träning, det blir dessutom roligare. Träning är livsviktigt och bra för oss på många sätt – framförallt frigör det våra endorfiner så att vi känner oss piggare, gladare och orkar lite extra i vardagen.

På sidorna nedan har vi därför samlat träningskläder, träningsskor samt träningsutrustning för Sveriges alla herrar och kvinnor. Med hjälp av Sveriges ledande mode- och sportbutiker har vi en härlig mix av trendiga sportkläder, ergonomiska träningsskor för diverse olika träningsformer och utrustningen du behöver för att optimera din träning för svenska och internationella varumärken. Du hittar produkter från Asics, Exani, Superdry , Skechers, Tenson, Bagheera, New Balance, Under Armour, Shock Absorber, Nike, Adidas och många fler. För att underlätta ditt letande kan du sortera utbudet efter varumärke, kategori, färg samt storlek. Oavsett om du är på jakt efter kläder från de senaste kollektionerna, ett nytt på skor från ett favoritmärke eller utrustning som gör träningen lite roligare så hittar du det på sidorna nedan.

Allt från benskydd och walkingskor till löpartights och sportbh Produkterna nedan är uppdelade i olika kategorier för att underlätta ditt letande efter just den produkt eller de produkter du letar efter. Du hittar benskydd och handledsskydd att använda vid roller skating samt diverse skoinlägg för att göra skorna med ergonomiska eller skydda fötterna från felbelastning. Du hittar träningskläder till dam och herr i form av shorts, löpartights, långärmade eller kortärmade toppar samt sportbh:ar och strumpor i olika modeller. Inom sportmodet används kompressionsmaterial allt oftare vid tillverkningen av kläderna. Kompressionsmaterial trycker lite extra på musklerna, vilket hjälper till att öka blodflödet och därmed bidra till att mer syre blir tillgängligt för musklerna vilket i sin tur ökar prestationsförmågan. Du hittar dessutom alla typer av träningsskor, så som walkingskor, löparskor eller träningsskor som lämpar sig om du trivs bäst på gymmet. Oavsett om du är på jakt efter det senaste från sportmodet eller bara vill ha praktiska och tidlösa träningskläder så hittar du det på sidorna nedan. Låt dig inspireras av det stora utbudet och klicka hem plaggen och produkterna som gör din träning lite roligare!

filter
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

2665 resultat

Sida 1 av 27

Nästa

Sida 1 av 27