Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

VINTAGE VÄSKOR FÖR DAM

Väskor kan man aldrig köpa för många av men är det en vintage väska kanske det får bli en, max två. Vintage väskor är äkta dyrgripar eftersom de kommer från legendariska modehus som Louis Vuitton, Hermès och Christian Dior. Samtidigt är kvalitén en helt annan historia. Och en rik historia är något alla vintage väskor bär på. Miinto.se bjuder på en utsökt kollektion med vintageväskor från Fendi, Mulberry, Gucci, Yves Saint Laurent och många andra stormärken. Njut av de ljuvliga modellerna, det fantastiska hantverket och kanske våga knappa hem en modell. Ta del av all inspiration i vår vintage avdelning! Läs mer.


Vintage väskor till kvinnor i alla åldrar


Gillar du vintage har du hamnat på rätt ställe! Här kan du njuta i fulla drag av vintage väskor från världens främsta designers. Trenden håller i sig och marknaden för vintage fynd växer så det knakar. Det handlar inte bara om väskor utan också om klockor, kläder och smycken att matcha till vintage väskan. En väska håller sig i fint skick längre på grund av materialet. Skulle den vara väldigt sliten går den ändå att rädda, till skillnad från kläder. Att väskan kommer från en modejätte som Chanel, Hermès eller Christian Dior är dessutom synonymt med extremt hög kvalitet.


Samla på vintage väskor


En vintage väska är en investering för livet. För att en väska ska förvandlas till ett samlingsobjekt måste det komma från ett av de stora modehusen. Även om en del samlare ställer kravet att väskan ska vara minst 30 år gammal för att klassas som vintage spelar detta egentligen ingen större roll. Det viktiga är att väskan kommer från den tidsepok som du själv gillar bäst och att den matchar din stil. Dra dig inte för att använda din vintage väska! Väskor är till för att användas och så länge du vårdar den på rätt sätt behöver du inte oroa dig för fula märken eller skador.


Vårda din vintage väska


Har du betalat flera tusenlappar för en vintage väska så gäller det att ta hand om den på rätt sätt. De flesta designerväskor tillverkas i ett väldigt fint läder som lätt kan få fläckar. Förvara den i en individuell box men töm den först på allt innehåll. Vänd väskan ut och in för att få bort smuts, damm och ludd. Med en lätt fuktad trasa eller våtservett (utan alkohol) kan du tvätta av insidan på väskan. Det går också bra att damma av den med en torr trasa. Har väskan fått grova fläckar får du ta den till en läderexpert. Förvara din väska i en skyddande dust bag i boxen. Har du ingen dust bag funkar det lika bra med ett gammalt örngott. Det viktigaste är att väskan hålls isolerad från damm och ludd. Häng aldrig väskan på krok.


Vintage eller second-hand?


Vintage är inte detsamma som second hand, vilket också reflekteras i priset på en vintage väska. De flesta vintage föremål är objekt från kända designers som säljs vidare från en samlare till en annan, antingen privat eller via auktion. Vintage är med andra ord rejält dyrare än second hand. Du kan enkelt se skillnaden medan en vintage väska och en second hand väska. Vintage är välskräddade väskor från toppmärken som Louis Vuitton och Gucci. Second hand är begagnade föremål som kan vara från förra säsongens kollektioner och kommer ofta från massproducerande varumärken.


Vintage väskor på Miinto.se


På Miinto.se kan du njuta av ett gediget utbud av vintage väskor till kvinnor i alla åldrar. I vår vintage avdelning ingår modeller från Louis Vuittons mest kända kollektioner. Letar du efter en mer diskret variant kan vi rekommendera väskorna från Burberry och Fendi. Du hittar allt från axelremsväskor till kuvertväskor och shoppingbags. Varje väska har ett unikt serienummer och äkthetsintyg medföljer vissa modeller. Ta gärna kontakt med vår duktiga kundsupport om du har frågor inför ditt köp. Shoppa tryggt hos Miinto.se. Välkommen in till oss närsomhelst på dygnet.POPULÄRA VINTAGE MÄRKEN:

Hermès Vintage

Prada Vintage

Balenciaga Vintage

Mulberry Vintage

Sida 1 Av 514

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.