Spara 10% på ALLT | Kod: FRIDAY10
Spara 10% på ALLT | Kod: FRIDAY10
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 15 januari 2022

Back

Axelremsväskor för dam

På denna sida har vi samlat alla våra axelremsväskor som vi erbjuder utifrån vårt stora sortiment. Vi ser fram emot att visa upp ett sortiment som sträcker sig från små väskor till större och i alla tänkbara färger. Välj ut något i din smak och efter ditt tycke. Våga sticka ut, våga blanda stilar, former och färger - det är trendigt. Du behöver inte gå in på olika sidor för att se väskor från olika märken eller modehus, vi har samlat ihop dem alla här till dig.

Axelremsväskan, en väska med många funktioner

Du hittar bland annat snygga axelremsväskor från större märken och modehus men även från mindre och mindre kända märken. Ibland är det roligt att ha något helt unikt som man vet att inte många andra går med. Om du vill hoppa på den senaste trenden så ska du självklart göra det. Trenderna kommer och går men kvalitetsväskor håller i många säsonger. En väska är inte bara en hållare till viktiga saker som du behöver ta med dig exempelvis till och från jobbet eller när du ska ha en trevlig utekväll på stan med dina vänner. En väska är lika mycket en accessoar som bidrar till att skapa ett speciellt och unikt uttryck. Om du vill ha en riktig sjuttiotalslook kan du med fördel välja ett par vida byxor och en axelremsväska med ett tunnare band över axeln. Då skapar du en klassisk siluett som inte bara är moderiktig utan även riktigt snygg och komplimenterande för den kvinnliga figuren. Om du letar efter en väska där du kan stoppa ner plånbok, ipad, mobil, nycklar och allt annat du behöver så har du kommit till rätt plats. Den sidan är nämligen fullproppad med axelremsväskor och vad passar inte bättre än just en axelremsväska om du ska ha med dig en massa saker när du åker runt på jobb eller liknande.

Skapa en helhet som ger ett självsäkert intryck

Glöm inte något av det allra viktigaste. En väska kan fungera som en röd tråd mellan olika klädesplagg. Låts oss säga att du väljer en överdel som inte helt matchar din underdel. Det kan vara en topp eller blus tillsammans med ett par byxor exempelvis. Med en väska i matchande färg och eventuell också ett par skor, kan du binda ihop din outfit. Du skapar en helhet som gör att du ser bra ut och det gör även att din still gått från topp till tå i precis den ton eller färg som du önskar dig. Skapar en snygg look genom att kombinera och matcha.Om du vill titta på fler väskor kan du med fördel ta en titt på en av våra andra sidor.

filter
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

14059 resultat

Sida 1 av 141

Nästa

Sida 1 av 141