Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

MOOSE KNUCKLES JACKOR

Här har du inte mindre än en hel sida fullproppad med Moose Knuckles jackor. Säsongerna kommer och går och det betyder utrensning i garderoben. Men släng inte dina gamla kläder, lämna in dem till välgörande ändamål så stöttar du något bra. När du väl har rensat färdig kommer du förmodligen upptäcka att du behöver fylla på med lite nya fräscha plagg inför kommande säsong och det är ingen dum idé alls. 

Här hos oss på Miinto är det inte bara kul att shoppa det är faktiskt också enkelt. Vi har nämligen samlat det du vill ha på en och samma sida. På det viset slipper du hoppa fram och tillbaka mellan massa olika sidor – här är allt du behöver och lite till. Klicka på bilden på de klädesplagg som du är intresserad av då får du upp mer information om storlek, färgval och tillverkningsmaterial. Tag dig tid och jämför olika plagg, välj sedan det som passar dig bäst. Då får du verkligen kläder som du blir nöjd med. 


Stort sortiment på Miinto som passa alla


Vi har nämligen ett mycket stort sortiment och även om vi är mycket glada över det kan det ibland vara svårt att hitta precis det man vill ha om man ska behöva gå igenom alla kläder – men det har vi löst på ett smart sätt. Här nedan har du en meny som du kan använda till att förfina sökresultatet. 

Du kan välja en specifik storlek och då får du bara upp kläder som är i precis den storleken. På samma sätt kan du välja dina favoritfärg om du letar efter förslagsvis en jacka i just den färgen. Har du en budget att hålla dig inom? Inga problem. Använd pris justeraren så blir du endast presenterad för kläder som ligger inom din prisram. Då blir det enkelt att hålla budgeten. 


Jackor från Moose Knuckles som aldrig går ur tiden


Moose Knuckles jackor är både snygga och bekväma och det är precis det som är tanken bakom märket. Det var år 1921 som Moose Knuckles jackor började tillverkas i Kanada, men idag hittar man jackorna i många andra länder förutom just i Kanada. Här på Miinto har vi ett stort utbud av både korta och långa jackor. 

En lång jacka är att föredra när det är väldigt kallt ute. Om du tillbringar mycket tid i naturen kan det vara skönt med en längre jacka. En kort jacka är i gengäld lite enklare att röra sig i, det är även snyggt om du vill kör en trendig lager-på-lager-stil med en längre tröja under jacka eller liknande. 

Shoppa loss på nätet, några klick – resten sköter vi

Något av det bästa med att shoppa på internet är att man kan shoppa Moose Knuckles jackor och mycket annat helt ostört. Du slipper stress och jäkt som man kan uppleva i de vanliga butikerna. Hos oss kan du shoppa var och när du vill. Det är praktiskt inte minst för den som vill spara tid och vara effektiv. 

Släng dig i soffan och ta dig lite egentid här på Miinto. Om du istället sitter på bussen kan du enkelt hitta oss med din mobiltelefon. Och har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss, vi älskar också mode precis som du.

Ta bort alla filter

Moose Knuckles

Sida 1 Av 4

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.