Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
Fri retur inom 14 dagar

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Herr Skor
Tillbaka

Skor från Axel Arigato

Det svenska modevarumärket Axel Arigato slog upp portarna för försäljning av skor i 2014. Skaparna bakom succémärket, Max Svärdh och Albin Johansson har lyckats kombinera den svenska minimalismen med japansk fusion när det kommer till sneakers. De har skapat ett modevarumärke som utstrålar stil och självkänsla och som är lätt att fatta tycke för. Axel Arigato är numera ett omtalat internationellt märke som blir allt mer populärt och siktar mot stjärnorna. 

Varumärket säljer även kläder och accessoarer, men på den här sidan ligger dock allt fokus på deras fenomenala skor som vi absolut älskar. Axel Arigatos skor är nämligen inte bara trendiga och snygga utan även fotvänliga och bekväma. Skorna håller en hög kvalitet och är helt enkelt rena rama drömmen för sneakersälskaren. 

Vi tackar och bockar för skor från Axel Arigato

Ordet Arigato kommer från japanskan och betyder tack, och tack säger vi för att vi på Miinto kan erbjuda våra kunder att shoppa loss bland Axel Arigatos fantastiska utbud av skor. Sneakers är Axel Arigatos specialitet, och alla deras modeller har en väl genomtänkt design med unika detaljer som ger en stilsäker känsla. Designen på produkterna i kombination med pris och kvalitet gör Axel Arigato till en stark spelare på sneakers-marknaden, och vi har omsorgsfullt valt ut några av varumärkets mest populära modeller för att kunna dela dem med er.

Unika designer i hållbara material till sneakersfantasten 

Axel Arigatos ursnygga sneakers är helt rätt i sin tid med både snygg design och hög kvalitet. Vilket är precis vad många av oss letar efter, när vi är på utkik efter ett par nya sneakers. Det svenska varumärket har skapat skor i olika färgkombinationer som är enkla att matcha till resten av din outfit. Alla modeller är unika och har det där lilla extra som kan uppgradera vilket outfit som helst. Med genomtänkta detaljer och hållbara material har varumärket skapat fenomenala skokollektioner.

En Axel Arigato sko är att lita på i alla tillfällen

Här på Miinto har vi ett noga utvalt sortiment av skor från Axel Arigato, vi har nämligen valt ut våra favoriter bland de mest populära modellerna. Axel Arigato skorna passar de allra flesta, avsett om du gillar tidlösa, stilrena sneakers eller dras till coola läderdetaljer och färger. Kombinationen av sportig och klassisk gör Axel Arigatos skor till en allroundsko som passar bra på kontoret såväl som till fest. En trofast sko som du kan lita på i alla tillfällen helt enkelt. Häng på trenden och ta en titt i vårt sortiment av härliga Axel Arigato skor i olika färger och modeller.

Ett viktigt mål

Vi på Miinto strävar efter att bli världens mest kundorienterade plattform för att shoppa kläder online. Vi är inte ute efter att eliminera de fysiska butikerna, i stället går vår affärsidé ut på att binda ihop kunder och befintliga butiker. Vår affärsidé är unik och ha förändrat köpmönstret bland många konsumenter på marknaden. Men idén bakom Miinto började många år tidigare och vi tänkte berätta historien för dig nu när du ändå är här på plats.

Det var många år innan 2009 som det båda skolkamraterna Mike och Konrad kläckte idén med Miinto. Det båda kamraterna ville skapa en plattform som gjorde det möjligt för modeälskande kunder att shoppa kläder oavsett var de bor någonstans. Samtidigt ville de båda kompisarna stötta de fysiska butiker som finns redan idag, istället för att utkonkurrera dem.

Det gjorde att idén med Miinto föddes och plattformen såg dagens ljus för lite över 10 år sedan. Till en början fanns plattformen endast i Danmark, men det dröjde inte länge förrän expansionen spred sig till både Norge och Holland. Idag är de flesta av kunderna på Miinto från Holland, Norge och Danmark men vi finns idag i över 14 olika länder. Och vår ambition är att växa oss ännu större och erbjuda fler kunder att shoppa kläder online från fysiska butiker.

Skor från Axel Arigato och mycket mer

Genom att vi erbjuder kläder och accessoarer samt skor från bland annat Axel Arigato och många fler märken, kan du som kund shoppa kläder oavsett var du befinner dig någonstans. Vi tror att en stor variation av märken skapar ett bättre utbud för dig som kund. Därför är det viktigt för oss att vi alltid fortsätter att expandera vårt nätverk av klädmärken och butiker som vi samarbetar med. Du som kund kan därför vara säker på att du kan hitta någonting som du tycker om oavsett om du är efter en rocky style eller en mer preppy chic-outfit.

Idag samarbetar vi med fler än tusen märken och vår ambition är att utöka sortimentet ännu mer. Det gör givetvis att du som kund får en mycket stor plattform att utforska med en hel uppsjö av olika kläder och accessoar utöver Axel Arigatos skor. Om du vill effektivisera din shopping kan du använda en av de smarta funktionerna som finns här på sidan. Letar du efter par skor från Axel Arigato kan du exempelvis välja en specifik storlek eller färg här i sökfältet. Sidan sorterar sig sedan automatiskt och du som kund blir endast presenterad för produkter som lever upp till de val du har gjort.

Nytt och fräscht

Vill du satsa på ett par nya fräscha skor från Axel Arigato inför kommande säsong? I så fall har du kommit till rätt sida. Här hos oss på Miinto hittar du ett stort utbud av skor från Axel Arigato så varför inte scrolla ner här på sidan och klicka hem några nya favoriter till din garderob. 

Hos oss på Miinto behöver du aldrig ha bråttom för vi har nämligen öppen dygnet runt. Samtidigt slipper du hålla reda på parkeringsbiljetter och regnkläderna eftersom du inte ens behöver lämna din bostad när du shoppar loss här hos oss.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

360 resultat

  • 1
  • 2
  • 4

Sida 1 av 4

Nästa
  • 1
  • 2
  • 4

Sida 1 av 4