Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

SNEAKERS FRÅN AXEL ARIGATO

Det svenska modevarumärket grundades år 2014 av Max Svärdh och Albin Johansson. Varumärket skapades med en vision om att leva i nuet och se sig om efter morgondagen. Axel Arigato vill förmedla kulturella referenser från musik, konst och arkitektur i sina trendigt stilrena kollektioner. Varumärket etablerade sig snabbt både i Norden och i resten av världen, och är idag ett välkänt och exklusivt varumärke, som står för både design och kvalitet. Här hittar du det bästa bland herrsneakers från det moderiktiga varumärket Axel Arigato.


Skandinavisk design i sneakersform


Axel Arigatos sneakers har blivit kända över hela världen och kombinerar den skandinaviska minimalismen med unika detaljer. Här hos Miinto har vi omsorgsfullt valt ut något av det bästa från Axel Arigato, och här på sidan hittar du skor för alla tillfällen. Den stilrena designen gör att deras sneakers kan användas såväl till vardags som till fest, och du kan välja mellan flera olika nyanser. Skorna från Axel Arigato håller en naturnära ton med unika detaljer, som broderade märken, snygga färgklickar, coola sulor och olika hållbara material. Här finns både klassiska svarta sneakers i läder och mer sportiga modeller i ljusa färger.


Moderiktig med sneakers från Axel Arigato


Skorna vänder sig till modemedvetna män som vill modernisera den traditionella businesslooken. Med ett par sneakers från Axel Arigato kompletterar du inte bara din look, du gör även ett bra val för dina fötter. Modevarumärkets skor kombinerar skandinavisk minimalism med japansk fusion och tillverkas för hand under hållbara produktionsförhållanden i Portugal. Det innovativa high-end varumärket producerar sneakers till hela världen, i exklusiva material, till en prisvärd peng. Med ett par skor från Axel Arigato kan du gå runt med gott samvete, så låt ett par snygga sneakers bli nästa tillskott i din garderob. Skorna fungerar lika bra oavsett ålder, nationalitet, bakgrund eller livsstil.


Shoppa trendiga sneakers hos Miinto


Hos Miinto hittar du Axel Arigato sneakers i olika modeller, material och färger. Med hjälp av vår sökfunktion kan du enkelt filtrera din sökning, för att smidigt hitta det du söker. Kanske är du på jakt efter ett par ganska klassiska vita sneakers? Eller ett par svarta som ger en mer exklusiv look? I sökfältet kan du sortera produkterna på sidan efter färg, pris och storlek. Du kan också välja att visa senast inkomna eller mest populära produkter.

Shoppa dina nya Axel Arigato sneakers och en massa annat till garderoben här hos Miinto. Vi har alltid öppet, och du kan välja att shoppa loss precis när du vill - och oavsett var du befinner dig.

Ta bort alla filter

Axel Arigato

Sida 1 Av 5

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.