Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

VÄSKOR FRÅN MULBERRY

Mulberry är ett modemärke som ända sedan 1971 erbjudit design av högsta kvalitet världen över. Kvalitet och mode är någonting som går hand i hand och definierar Mulberry väldigt bra. Modehusets utbud är minst sagt av bredaste slag, och du kan hitta mängder med väskor och allt annat du kan drömma om när det kommer till kläder och accessoarer. Men på denna sida fokuserar vi på väskor från exklusiva Mulberry i alla olika typer av utformningar.


En perfekt väska


Att hitta en väska som fungerar både vid festligare tillfällen såväl som till vardags kan vara en uppgift som känns omöjlig. Eftersom Mulberry väskor både är neutrala men samtidigt utstrålar förstklassig design fungerar de vid alla tillfällen. Mulberry är med andra ord lösningen. Designens raka linjer och stilrena utformning gör att väskorna enkelt kan bäras vid alla olika tillfällen, oavsett om det handlar om en affärslunch eller ett restaurangbesök med familjen. 

Om du är en av de personer som tycker att en väska ska först och främst vara praktisk, har du hittat rätt märke. Och du kan vara lite extra glad för även om de praktiska och funktionella aspekterna är viktigast för dig, får du med Mulberry även design som lever upp till var kvinnas standard, och med all säkerhet lite till. Här på Miinto har vi gjort det enkelt för dig att hitta just den Mulberry väska du är ute efter. Vi har helt enkelt samlat alla väskor från Mulberry på ett och samma ställe. Det gör shoppingen rolig och praktisk.


Mulberry – engelsk design när den är som bäst


Mulberry grundades år 1971 i Europa, närmare bestämt i Somerset, England. Modehusets skapare är Roger Saul. Mulberry producerar väskor för både män och kvinnor och väskorna tillverkas huvudsakligen av läder. Roger Saul och hans unika väskor tog snabbt över världen. Den  genomarbetade designen har troligtvis varit den största bidragande faktorn till succén. Själva grundidén till varumärket uppkom i själva verket i Roger Sauls kök, när han och hans mor bollade idéer om olika typer av design och stil. 

Det första som tillverkades av Roger var bälten i läder. Därefter utvecklades verksamheten till att producera damkläder och väskor. Rogers sätt att designa kläder och väskor blev direkt en hit, och tog snabbt modevärlden med storm. Designens karakteristiska drag är framför allt tidlösheten och den unika sammansättningen av stilrena linjer i kombination med materialval. 

Det var Rogers syster som kom på namnet “Mulberry”. Inspirationen till namnet fick hon då hon varje dag åkte till skolan och såg de vackra mullbärsträden, som på engelska är mulberry trees. Det lilla, genuina familjeföretaget blev snabbt någonting helt annat. Idag är Mulberry ett utav världens mest berömda och framgångsrika modehus som mest är känt för sina stilrena och snygga väskor.


Lyft din garderob med en väska från Mulberry


Med en väska från Mulberry får du garanterat en väska som passar dig vid alla tillfällen. Den tidlösa och enkla design gör att det är enkelt att kombinera väskan oavsett vilken outfit du väljer. Mulberrys stora utbud av väskor erbjuder något för alla smaker. 

Är du på utkik efter en mer praktisk väska där du kan förvara alla dina saker som du behöver bära med dig under en dag på arbetet? Kanske behöver du en del utrymme för att få plats med både dator, plånbok och allt annat du behöver. I så fall finns de många snygga modeller från Mulberry. Här på Miinto hittar du allt från axelremsväskor till rena datorväskor och du klickar enkelt hem din nya Mulberry väska direkt här på sidan. 

Satsar du på en väska från Mulberry får du garanterat ett sofistikerat och elegant uttryck som lyfter hela din outfit. Och tack vare Mulberrys förstklassiga design får du inte bara glädje av väskans praktiska funktioner, utan du får även en snygg accessoar som matchar din outfit. Att hitta en väska som lyfter din outfit eller som får dig att se mer uppklädd ut kan vara svårt i vanliga fall, men med Mulberry blir det inga problem. Modehuset har tagit fram enkla och stilrena väskor för både män och kvinnor och tack vare den stilrena designen passar väskorna vid alla tillfällen.

Om du vill du hitta en väska som livar upp din outfit kan du satsa på en Mulberry väska i en härlig färg. Känner du dig osäker på hur du ska välja? Ska jag satsa på en svart, beige eller färgglad väska, tänker kanske du. Ett bra tips är att först och främst överväga när du vill använda din väska. Behöver du en ny väska som du vill kunna använda dagligen kan det vara en fördel att välja en mer neutral färg eftersom din väska då matchar alla dina kläder. Om du å andra sidan vill sätta lite färg på din outfit kan en färgglad väska vara ett perfekt alternativ. 


Hållbar toppkvalitet från Mulberry


Mulberry jobbar mycket med läder i deras produktion av väskor. Fördelen med äkta läder är hållbarheten som lädret för med sig. Läder är ett slitstarkt material som håller länge, så vida man tar hand om sin väska. Hela 90 % av Mulberrys kollektioner består idag av läder. De jobbar ständigt framåt för att skapa ett så hållbart varumärke som möjligt, och modehuset har flera olika långsiktiga mål för att utveckla deras varumärke på ett så miljövänligt sätt som möjligt. 

Efter över 50 år med huvudfokus på läder jobbar de efter “gård till färdig produkt-mönstret”. Det innebär att de samarbetar med progressiva bönder och gårdar som är engagerade i att förbättra tillverkningen av läder och som uppmuntrar till biologiskt mångfald. Fabrikerna i Storbritannien har till och med varit koldioxidneutrala ända sedan 2019. De brittiska fabrikerna står för mer än 50 % av hela Mulberrys tillverkning av väskor.


Stort utbud av väskor till dig


Mulberrys stora utbud av olika typer av väskor gör märket intressant och attraktivt för många. När du väljer en väska från klassiska Mulberry behöver du troligtvis inte vara bekymrad om att möta många andra med samma väska. En väska från Mulberry får dig garanterat att sticka ut när du går på stan. 

Här på Miinto kan du hitta väskor från modehuset Mulberry i både mindre och större modeller. Väskornas exklusiva detaljer gör dem unika och karakteristiska. Den genomtänkta designen som genomsyrar alla väskor från populära Mulberry, ger dig funktionalitet och stilfullt mode på en och samma gång. Om du behöver en  mindre väska, där du får plats med det mest nödvändiga till festen, eller en större väska, där du får plats med allt du behöver till en dag på jobbet, så kan du skrolla ner här på sidan och utforska det stora utbudet. Vad du än är på jakt efter, hittar du garanterat en väska som passar just dina behov och önskemål här hos oss.

Att hitta en väska som passar i alla situationer kan vara svårt, men Mulberry har gjort det enkelt för dig. Med en väska från Mulberry kommer du garanterat känna dig extra fin och elegant, och samtidigt från du en väska som du alltid kan använda. Klicka dig runt bland alla väskor här på Miinto. Låt dig omfamnas av all inspiration som vi har samlat på en och samma sida, och missa inte din chans till din drömväska.

Ta bort alla filter

Mulberry

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.