Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

RYGGSÄCKAR TILL DAM

En bra ryggsäck kan alla behöva. Oavsett om du är student, reser mycket i jobbet eller upptäcker världen som backpacker är ryggsäcken en trogen följeslagare. Investera gärna lite extra i en ryggsäck som tål tuffa tag och håller pall mot regn och rusk. På Miinto.se kan du frossa bland ryggsäckar i en mängd olika stilar, storlekar och prisklasser. Hos oss får du smarta tips och riklig inspiration inför valet av ryggsäck. Läs mer.Bästa ryggsäcken


Vad du ska använda den till är helt avgörande för vilken ryggsäck du väljer. En backpacker ryggsäck måste vara slitstark och rymlig. Samtidigt vill du inte behöva bära runt på en massa onödig vikt, speciellt om du är ute och trekkar i flera dagar. Kör du kortare sträckor med mycket vila längs vägen spelar kanske vikten en mindre roll. Försök att anpassa valet av ryggsäck efter typen av resa du ska åka på och dina egna packningsbehov.

Behöver du en bra ryggsäck att packa ner studieböckerna i? Då är kvalitet kanske inte första fokus. Du kan faktiskt satsa på en billigare väska så länge vikten av dina böcker inte är alltför stor. Unna dig en trendig väska som både funkar som förvaring och accessoar. En snygg ryggsäck gör mycket för stilen.

Ska du åka på semester kan en ryggsäck vara det praktiska alternativet till en bag. En kompakt modell rymmer allt du behöver och har gott med plats på flyget. Ska du åka på weekendresa till Paris, Rom eller någon annan härlig modemetropol rekommenderar vi en trendig skinnmodell!Vandringsryggsäckar


Betala gärna lite mer för en extra tålig ryggsäck om du ska ut och vandra. Det ställs helt andra krav på vandringsryggsäckar. Tre saker bör du ha i åtanke: kapacitet, passform och funktion. Med kapacitet menas storleken på ryggsäcken. Välj inte en alltför stor modell då du lätt kan lockas till att fylla den med icke-nödvändiga grejer. Ju större packning desto tyngre blir ryggsäcken. Desto ömmare blir din rygg också. Storleken på en ryggsäck mäts i liter. Som regel kräver kallare väder en större packning, alltså flera liter.

Passformen på din väska är förstås också viktig. Axelbanden ska sitta skönt och stadigt runt axlarna. De får inte skära in eller klämma under armhålorna. Ett bra höftbälte lättar på trycket i rygg och axlar. Samtidigt hjälper det till att hålla ryggsäcken på plats utan att den gungar eller dunkar mot ryggen medan du går.

Funktionalitet är a och o för en bra vandringsryggsäck. Med frontöppning kan du se exakt vad som finns inuti. Ett alternativ till frontöppning är ett sidoblixtlås som gör det enklare att komma åt packning som du lagt längst ner i ryggsäcken utan att behöva ta ut det som packats ovanpå. Välj gärna en modell med topplock och elastiska sidofickor. I topplocket kan du förvara småsaker som insektsmedel, karta eller kamera. Elastiska sidfickor håller vattenflaskan på plats.

På Miinto.se hittar du vandringsryggsäckar för alla behov från välkända märken. Vi säljer bland annat ryggsäckar för friluftsliv från Eastpak och The North Face till riktigt bra priser. Ta en titt i vår online butik.Tyg eller skinn?


Det beror på vilken stil du har. Skinn är elegant och sofistikerat. Textiler ger ett större spelrum för läckra mönster och färgrika detaljer. En ryggsäck av 100% skinn håller betydligt längre än en motsvarande variant av canvas eller polyester. Så vad ska du använda ryggsäcken till? Letar du efter en snygg accessoar att ha till vardagsoutfiten behöver du inte oroa dig för kvalitén. Däremot får du inte glömma att en ryggsäck av textilmaterial inte skyddar mot vatten så börjar det regna får du byta väska. En skinnryggsäck står emot fukt men bara om den behandlas på rätt sätt. Precis som med skor och kläder måste en skinnväska impregneras med jämna mellanrum. Då förlänger du väskans livslängd och så får den också behålla färg och glans i många år.


Snygga ryggsäckar från Miinto.se

På Miinto.se hittar du ett fint utbud av ryggsäckar i alla prisklasser. Från Adidas kommer en uppsjö med sportiga modeller som funkar lika bra som accessoar och träningsryggsäck. Fjällräven bjuder på praktiska ryggsäckar för ett aktivt friluftsliv. I deras senaste kollektioner ingår också ett urval av supersnygga totepack väskor som rymmer allt du kan tänkas behöver för en härlig shoppingdag i city. Letar du efter en snygg och praktisk urban ryggsäck? Haglöfs levererar stilfulla modeller som skyddar dina värdesaker tack vare den extremt höga kvalitén. Hitta rätt ryggsäck för dina behov. Välkommen in till Miinto.se.

Sida 1 Av 11

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.