Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

OUTDOOR OCH RESA - KLÄDER OCH TILLBEHÖR FÖR DAGAR I DET FRIA

Oavsett om du föredrar resor till omtyckta destinationer eller älskar friluftsliv och dagar det naturen så hittar du kläder och tillbehör som du kan tänkas behöva nedan. Det är i denna kategori du hittar plagg som kan motstå både vind, kyla, regn och snö men även slitstarka plagg med bra andningsfunktioner. På sidorna nedan har vi samlat produkter för hela familjen – så att alla kan njuta av fantastiska dagar i naturen. Med hjälp av Sveriges ledande modebutiker, har vi samlat ett brett urval av damkläder, herrkläder, barnkläder och tillbehör på nätet för att underlätta uteliv och resa med hela familjen. I det stora urvalet hittar du produkter från varumärken som Tenson , Marin Alpin, J. Lindeberg, Öjbro Vantfabrik, PUMA och många fler. För att underlätta ditt letande kan du sortera utbudet efter varumärke, kategori, färg eller storlek så att du lättare hittar den produkt eller de produkter du söker.

Allt från skidjackor till underställ och andralagerströja


På sidorna nedan hittar du allt från skidjackor och skidbyxor, till fleecetröjor, andralagerströjor och vindjackor. Oavsett om du är på jakt efter kläder för en dag på sjön i en kajak, en höstig löptur eller årets skidresa till nordligare eller sydligare breddgrader så hittar du allt du behöver på sidorna nedan. De senaste trenderna inom skidmodet, har visat på många och starka färger och härliga mönster – men kan med fördel matchas med enfärgad jacka eller byxa för att bryta av. Du hittar fleecetröjor med huva eller utan , men praktiska fickor och som är vindtäta eller vattenavvisande för att kunna användas under storhttp://www.miinto.se/sport/uteliv-resa/subcategory=Tröjora delar av året. Det gamla husmorstipset ”lager-på-lager” är ett vinnande koncept än idag och en andralagerströja är nyckelplagget. Tröjan är perfekt att bära utanpå ett underställ eller under vindjackan för att inte frysa. Du hittar dessutom slitstarka fritidsbyxor, ullstrumpor för de riktiga kalla dagarna samt handskar och mössor för äventyr under de kallare årstiderna. Spana in urvalet nedan och gör det klar till oförglömliga dagar i naturen!

Sida 1 Av 14

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.