Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

SNEAKERS FRÅN BALENCIAGA

Här presenterar vi alla Balenciaga sneakers på en och samma sida. Det enda du behöver göra är att skrolla ner och titta närmare på allt du tycker om. Du kan shoppa i lugn och ro, vi har alltid öppet så varför inte ta dig lite välbehövd egentid, när det passar dig. Ta en närmare titt på skorna genom att klicka på ett par. Du kan då läsa mer om storlek, tillverkningsmaterial och liknande. Om du letar efter en specifik färg eller storlek kan du göra det enkelt för dig genom att använda menyn. Välj att sortera sökresultaten efter storlek, pris eller färg. På så vis kan du snabbt hitta det du söker. 

Från en klädbutik i norra Spanien till Balenciaga sneakers


Historien om modehuset Balenciaga börjar med Cristóbal Balenciaga Eizaguirre. Det är naturligtvis hans efternamn som har fått ge namn åt modehuset. Cristóbal kommer från norra Spanien där han växte upp i en kärleksfull familj. Hans intresse för mode började arta sig redan vid barnsben. Efter uppväxten tog Cristóbal arbete i en klädesbutik. Hans passion för modet och dedikation till sitt arbete gjorde att han avancerade och blev till slut chef i butiken. 

Intresset för kläder och mode hade om än blivit ännu större varför han åkte till den franska huvudstaden Paris för att studera klädsömnad och mode. Efter studierna fick han praktik i de stora redan etablerade modehusen och där fick han lära sig allt som hade med mode att göra. Kollektionerna från Balenciaga har växt med tiden och idag omfattas allt från väskor till klänningar i kollektionerna. Och Balenciagas kläder hittar man i världens alla huvudstäder runt om i världen, såväl som i de allra förnämsta modevaruhusen som finns. 

Balenciagas kreativa kollektioner har fått mycket beröm från inte minst andra modehus. Ett av de mest ikoniska plaggen är kanske den bubbliga skjortan, men även många andra plagg har fungerat som trendsättare i världen. Bland diamanter, smycken och glamour har Balenciaga utvecklat ett klädmode som kompletterar kroppen på ett sätt som tidigare inte har skådats. 

Kollektionens mångsidighet är en fördel för dig


Det finns en mångsidighet i kollektionerna som skapar ett fantastiskt spel där färger, kontraster och mönster möts i en unik harmoni. Det gör att ett klädesplagg från Balenciaga kan skapa en helhet genom att kombinera och binda ihop olika delar av en outfit. Ett par Balenciaga sneakers kan du få mycket glädje av i många år framåt. Den tidlösa designen gör att skorna kan stylas på många olika sätt. 

En snygg klänning kan enkelt bli en cool vardagsoutfit genom att ta på en stickad kofta över klänningen samt ett par snygga Balenciaga sneakers. Skapa coola kontraster genom att kombinera plagg i olika toner med en trendig lager-på-lager-effekt. På samma sätt kan ett par sneakers användas tillsammans med ett par snygga jeans. En perfekt outfit i kombination med en topp för en arbetsdag. Balenciagas sneakers kan användas i alla situationer arbete, skola eller på fest. Skapa ett uttryck som gör att du känner dig bekväm. 

Tröttnar du inte heller på Balenciaga? Vi har massor med andra klädesplagg från detta anrika modehus såsom skor, klänningar, jackor och mycket mer. Nu när du är här och har tagit dig lite välbehövd egen tid så kanske du borde passa på och kika runt lite här på sidan, vi har nämligen en hel del att erbjuda. Tack vare ett stort sortiment kan vi erbjuda väldigt stora delar av hela kollektionen. Det gör att du med stor sannolikhet hittar något som du tycker om. 

Ta bort alla filter

Balenciaga

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.