Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Skor
Back

Balenciaga skor till dam

Balenciaga är ett modemärke som kommer från Europa, närmaste bestämt från Spanien. Kvalitet och mode på högnivå är ord man förknippar med modehuset Balenciaga. Här har du möjlighet att ta lite tid för dig själv och kolla in ett par nya skor. Balenciaga skor är något alldeles extra och vi har en hel uppsjö med olika modeller att välja mellan. Men vi har samlat alla skor på en och samma sida, så det blir enkelt för dig att få en bra överblick mellan det du har att välja på.

 Balenciaga skor som gör att du strålar från topp till tå

Balenciaga är Spaniens stolthet och grundlades av Cristóbal Balenciaga Eizaguirre innan han avled i slutet på nittonhundratalet. Han lämnade efter sig ett modehus som stängdes, men som åter öppnades i mitten på åttiotalet. Cristobál själv bodde i norra Spanien tillsammans med familjen.När han var ny i modevärlden öppnade han upp en modebutik i spanska San Sebastián, som ligger i norra Spanien. Eftersom omsättningen i butiken var så pass god, så öppnade han fler butiker. Den gången åkte han till både huvudstaden Madrid där han gjorde en satsning på att öppna en butik och sedan också i Barcelona.Balenciagas kreationer blev mycket kritikerrosade av andra modehus runt om i Paris, där huvudkontoret låg. Det var också i Paris som Balenciaga själv satt och utvecklade nya klädesplagg och skissade på kommande kollektioner, som självfallet hade en plats på catwalken i den franska modestaden. Cristobál Balenciaga fick mycket beröm för dina bubbliga skjortor och hans kreativitet i förhållande till att skapa innovativt klädmode, som kanske var före hans tid. Vilket kan förklaras med varför kläderna än idag är så otroligt populära världen över. Hans fenomenala skicklighet att kunna kombinera det enkla med färg och form gjorde modehuset mycket framgångsrikt och bidrog till dess stora popularitet runt om i världen. Även om butikerna i Madrid och Barcelona fortfarande existerar så säljs idag Balenciagas kreationer över hela världen. Det spelar ingen roll vilken kontinent du befinner dig på, kläderna finns där som en självklar plats inom modevärlden. 

Mode som aldrig går ur tiden

Ett par Balenciaga skor kan du använda när som helst och de kan lyfta fram och upp vanliga plagg som du har tröttnat på. En vanlig svart kjol kan med ett par snygga skor blir en trendig outfit som kanske blir en ny favorit. Ett par trendiga skor gör att du kan se professionell ut på arbetet och inte minst piffa upp en vardaglig outfit när det behövs. Märkets design skapar ett kvinnligt uttryck som gör att du blir den bästa version av dig själv.Oavsett var du befinner dig någonstans kan du enkelt klicka dig runt på sidan och titta på de olika modellerna som finns i vårt stora utbud med Balenciaga väskor. Här behöver du inte känna någon press eller stress, ta det i din egen takt och när du har bestämt dig kan du enkelt klicka hem den väska du vill ha. Mer Balenciaga? Kolla in deras sortiment genom att klicka<a href="https://www.miinto.se/brands/balenciaga">här</a>.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

325 resultat

  • 1
  • 2
  • 4

Sida 1 av 4

Nästa
  • 1
  • 2
  • 4

Sida 1 av 4