Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Väskor
Back

Balenciaga väskor till dam

Från norra Spanien kommer märket Balenciaga. Och här handlar det om mode på högsta nivå. Här på sidan har vi samlat alla Balenciaga väskor. Ta lite tid för dig själv och dyk ner i vårt stora sortiment. Behöver du en större väska som du kan ha till att förvara viktiga saker, du behöver ha med dig till och från arbetet, eller är du på utkik efter en mindre modell, som kan sätta pricken över i:et, när du ska ut på festligare aktiviteter på kvällen, då har du kommit helt rätt.

Balenciaga väskor, spanskt mode när det är som bäst

Det spanska märket Balenciaga är grundlagt av Cristóbal Balenciaga Eizaguirre. Han dog i början på sjuttiotalet och efterlämnade ett modehus utan dess like. Cristobál växte upp i norra Spanien med sina familj. I början av sin karriär öppnade han en klädbutik i den spanska staden San Sebastián. Butiken gick bra och i själva verket så pass bra att den senare expanderade. Framgången ledde till att Balenciaga öppnade fler butiker i både Barcelona och i den spanska huvudstaden Madrid.Märket Balenciaga startades upp 1917 i den form som det fortfarande idag existerar i. Grundaren var Cristobál Balenciaga och modehusets huvudkontor ligger i den franska modehuvudstaden Paris. Därifrån arbetade Balenciaga själv med att utveckla kreationer och skapade hela tiden nya kollektioner som blev mycket kritikerrosade från inte minst andra modehus runt omkring i världen.Hans unika förmåga att kombinera det enkla med det innovativa gjorde modehuset mycket stort och bidrag till dess stora framgång i världen. Idag säljs märket över hela världen och oavsett som du befinner dig i Tokyo i Japan eller i Los Angeles i USA, kan du köpa Balenciagas kreationer i dels deras egna butiker och dels genom olika typer av exklusiva återförsäljare.

Mode på hög nivå

Balenciaga väskor kan användas vid alla tillfällen och den modernistiska siluett som designen uttrycker kan lyfta i princip vilken outfit som helst. Du kanske letar efter den där perfekta väskan som kan komplementera din outfit när du ska gå ut och ha en kväll med vännerna på stan eller gå på en trevlig restaurang med familjen? Balenciaga väskor är alltid trendiga och moderiktiga accessoarer som låter din personlighet ta plats och får dig att känna dig vacker och kvinnlig.Oavsett var du befinner dig någonstans kan du enkelt klicka dig runt på sidan och titta på de olika modellerna som finns i vårt stora utbud med Balenciaga väskor. Här behöver du inte känna någon press eller stress, ta det i din egen takt och när du har bestämt dig kan du enkelt klicka hem den väska du vill ha. Kan du inte få nog av Balenciaga? Se deras skor genom att klicka<a href="https://www.miinto.se/dam-skor/balenciaga">här</a>.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

237 resultat

Sida 1 av 3

Nästa

Sida 1 av 3