Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

BALENCIAGA VÄSKOR TILL DAM

Från norra Spanien kommer märket Balenciaga. Och här handlar det om mode på högsta nivå. Här på sidan har vi samlat alla Balenciaga väskor. Ta lite tid för dig själv och dyk ner i vårt stora sortiment. Behöver du en större väska som du kan ha till att förvara viktiga saker, du behöver ha med dig till och från arbetet, eller är du på utkik efter en mindre modell, som kan sätta pricken över i:et, när du ska ut på festligare aktiviteter på kvällen, då har du kommit helt rätt.


Balenciaga väskor, spanskt mode när det är som bäst


Det spanska märket Balenciaga är grundlagt av Cristóbal Balenciaga Eizaguirre. Han dog i början på sjuttiotalet och efterlämnade ett modehus utan dess like. Cristobál växte upp i norra Spanien med sina familj. I början av sin karriär öppnade han en klädbutik i den spanska staden San Sebastián. Butiken gick bra och i själva verket så pass bra att den senare expanderade. Framgången ledde till att Balenciaga öppnade fler butiker i både Barcelona och i den spanska huvudstaden Madrid.Märket Balenciaga startades upp 1917 i den form som det fortfarande idag existerar i. Grundaren var Cristobál Balenciaga och modehusets huvudkontor ligger i den franska modehuvudstaden Paris. Därifrån arbetade Balenciaga själv med att utveckla kreationer och skapade hela tiden nya kollektioner som blev mycket kritikerrosade från inte minst andra modehus runt omkring i världen.Hans unika förmåga att kombinera det enkla med det innovativa gjorde modehuset mycket stort och bidrag till dess stora framgång i världen. Idag säljs märket över hela världen och oavsett som du befinner dig i Tokyo i Japan eller i Los Angeles i USA, kan du köpa Balenciagas kreationer i dels deras egna butiker och dels genom olika typer av exklusiva återförsäljare.


Mode på hög nivå


Balenciaga väskor kan användas vid alla tillfällen och den modernistiska siluett som designen uttrycker kan lyfta i princip vilken outfit som helst. Du kanske letar efter den där perfekta väskan som kan komplementera din outfit när du ska gå ut och ha en kväll med vännerna på stan eller gå på en trevlig restaurang med familjen? Balenciaga väskor är alltid trendiga och moderiktiga accessoarer som låter din personlighet ta plats och får dig att känna dig vacker och kvinnlig.Oavsett var du befinner dig någonstans kan du enkelt klicka dig runt på sidan och titta på de olika modellerna som finns i vårt stora utbud med Balenciaga väskor. Här behöver du inte känna någon press eller stress, ta det i din egen takt och när du har bestämt dig kan du enkelt klicka hem den väska du vill ha. Kan du inte få nog av Balenciaga? Se deras skor genom att klicka här.

Från norra Spanien kommer märket Balenciaga. Och här handlar det om mode på högsta nivå. Här på sidan har vi samlat alla Balenciaga väskor. Ta lite tid för dig själv och dyk ner i vårt stora sortiment. Behöver du en större väska som du kan ha till att förvara viktiga saker, du behöver ha med dig till och från arbetet, eller är du på utkik efter en mindre modell, som kan sätta pricken över i:et, när du ska ut på festligare aktiviteter på kvällen, då har du kommit helt rätt. 


Balenciaga väskor, spanskt mode när det är som bäst


Det spanska märket Balenciaga är grundlagt av Cristóbal Balenciaga Eizaguirre. Han dog i början på sjuttiotalet och efterlämnade ett modehus utan dess like. Cristobál växte upp i norra Spanien med sin familj. I början av sin karriär öppnade han en klädbutik i den spanska staden San Sebastián. Butiken gick bra och i själva verket så pass bra att den senare expanderade. Framgången ledde till att Balenciaga öppnade fler butiker i både Barcelona och i den spanska huvudstaden Madrid. Märket Balenciaga startades upp 1917 i den form som fortfarande idag är den samma. Grundaren var Cristobál Balenciaga och modehusets huvudkontor ligger i den franska modehuvudstaden Paris. Därifrån arbetade Balenciaga själv med att utveckla kreationer och skapade hela tiden nya kollektioner som blev mycket kritikerrosade, inte minst från andra modehus runt omkring i världen. Hans unika förmåga att kombinera det enkla med det innovativa gjorde modehuset mycket stort och bidrog till dess stora framgång i världen. Idag säljs märket över hela världen och oavsett som du befinner dig i Tokyo i Japan eller i Los Angeles i USA, kan du köpa Balenciagas kreationer i dels deras egna butiker, dels genom olika typer av exklusiva återförsäljare. 


Mode på hög nivå


Balenciaga väskor kan användas vid alla tillfällen och den modernistiska siluett som designen uttrycker kan lyfta i princip vilken outfit som helst. Du kanske letar efter den där perfekta väskan som kan komplimentera din outfit när du ska gå ut och ha en kväll med vännerna på stan eller gå på en trevlig restaurang med familjen? Balenciaga väskor är alltid trendiga och moderiktiga accessoarer som låter din personlighet ta plats och får dig att känna dig vacker och kvinnlig. Oavsett var du befinner dig någonstans kan du enkelt klicka dig runt på sidan och titta på de olika modellerna som finns i vårt stora utbud med Balenciaga väskor. Här behöver du inte känna någon press eller stress, ta det i din egen takt och när du har bestämt dig kan du enkelt klicka hem den väska du vill ha. Kan du inte få nog av Balenciaga? Handla mer Balenciaga här hos oss. Varumärket har länge definierat tidens trender och tendenser och så har det varit länge. Så hoppa på modevågen med en väska från Balenciaga för kvinnor. Det är svårt att inte bli kär i kombinationen av mjukt läder och cool design. Allt du behöver göra är att hitta din favorit bland de coola väskorna i vårt urval.


Väskor i god kvalitet


Väskorna från Balenciaga har en garanterad hög kvalitet eftersom de är gjorda av de bästa materialen. Alla väskor är skapade med en kärlek för detaljer och fantastisk design. De är i allmänhet extremt slitstarka och Balenciaga väskor för kvinnor håller i många år. Självklart kommer en damväska från Balenciaga så småningom att få en mer rå och använd look, ju mer du använder den, men kvaliteten försämras aldrig. Vi ser ganska ofta att väskor för damer är mest eftertraktade i medelstorlek. Axelremsväskor och handväskor är två extremt populära val bland kvinnor, eftersom dessa kan användas för vardagligt bruk och därmed används mycket ofta. De små och stora damväskorna är också populära, men de används i andra sammanhang och är därför inte lika populära som medelstorleken är.


Väskorna bärs av de största stjärnorna


Balenciagas väskor bärs också av många stora stjärnor bland annat Beyoncé, Gwyneth Paltrow, Katie Holmes, Kevin Jonas, Kristen Stewart, Salma Hayek, Madonna, Sinéad O'Connor, Jennifer Connelly, Nicole Kidman, Kylie Minogue, Sienna Miller, Lara Bingle, Raquel Zimmerman, Caroline Trentini, Emmanuelle Alt, Tatiana Sorokko, Hilary Rhoda, Jennifer Garner, Stephanie Seymour och Chloë Sevigny. Detta visar hur mycket succés Balenciaga har men också att Balenciaga är ett av de bästa och största modehusen i världen i dag. Deras stiliga design och fantastiska kvalitet kan man inte se bort ifrån. När Cristóbal Balenciaga skapade Balenciaga i 1913 i San Sebastian hade han kanske inte trott att det skulle gå som det gick. Men hundra år senare bärs Balenciaga väskor av Hollywoods största stjärnor och är ett av de största modehusen i världen i dag. Balenciaga har alltid skapat kvalitetsväskor och fantastiska design för alla och gör det fortfarande. Balenciaga är ett av de mest sålda varumärkena på många stora internetportaler och märket säljs i tusentals butiker över hela världen och detta vittnar om deras kvalitet och popularitet över hela världen och sedan Balenciaga blev bildat för över hundra år sedan har de bara blivit alltmer populärt. Balenciaga skapar både rå design, men också väskor som är feminina och lekfulla, där färger och olika textilier är i fokus. Det finns inget som väskor från Balenciaga. 


Gör din outfit komplett med en Balenciaga väska


Dyk ner i vårt underbara urval av väskor från Balenciaga på den här sidan så är du alltid redo att krydda din outfit. Kanske hittar du väskan som matchar din stil och personlighet. När du köper en Balenciaga väska från vårt urval handlar du i fysiska butiker i Danmark eller från omgivande länder. Miinto har därför inte ett fysiskt lager med produkter, eftersom din väska skickas direkt från en fysisk butik. När butikerna har accepterat din beställning kan du förvänta dig 1-5 dagars leveranstid. Det kan dock finnas en längre leveranstid för varor från utlandet. Dessutom får du gratis frakt på köp över 499 DKK och en 14-dagars full returpolicy. Har du frågor om vårt urval, din beställningsstatus eller något helt annat? Då är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är redo att hjälpa dig - både före och efter ditt köp. 

Ta bort alla filter

Balenciaga

Sida 1 Av 4

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.