Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

TRÄNINGSSKOR

Löparskor, eller joggingskor som det också kallas, har gått från att vara ett par sportsliga skor till att allt mer likna ett par moderiktiga sneakers. Viktigast av allt, och gemensamt för alla löparskor på miinto.se är att skorna har en bra passform, rätt dämpning och korrekt stöd så att trycket fördelas jämt över foten och den belastas korrekt. I det stora urvalet nedan hittar du allt från klassiska, enfärgade löparskor till de senaste nyheterna i flera färger och mönster. Samtliga skor är tillverkade av högkvalitativa material för bästa hållbart och för att kunna motstå slitage på bästa sätt. Med hjälp av Sveriges ledande sport- och modebutiker har vi lyckats samla ett brett urval av högklassiga löparskor online på miinto.se.

På sidorna nedan hittar du joggingskor från svenska och internationella varumärken som Asics , Exani, Adidas, New Balance, Bagheera, Skechers och många fler. Utbudet uppdateras kontinuerligt och du hittar därför alltid klassiska modeller men också de senaste trenderna i urvalet nedan. Sätt färg på träningen Med lite, eller helst mycket, färg på träningskläderna är det garanterat lättare att ta sig igenom träningspasset oavsett om det är löpning, cross-fit eller yoga. Pigga upp träningslooken genom att matcha ett par färgglada skor med en matchande topp till ett par klassiska löpartights. Du hittar enfärgade, tvåfärgade eller flerfärgade joggingskor – du kan med andra ord välja fritt hur mycket färg du vill ha på skorna.

Ett par färgstarka skor till ett par löptights och en snygg hoodie eller funktionsjacka fungerar lika bra på löpturen som på gymmet – trendigt, snyggt och praktiskt. För dig som går eller står mycket i arbetet rekommenderas ett par fotriktiga skor och ett par snygga träningsskor är då ett perfekt alternativ. Ett par slitstarka joggingskor är också ett bra alternativ för föräldrar med lekfulla barn som kan tåla både fotbollsspel och lek i sandlådan. De senaste modellerna av träningsskor kan med andra ord användas under diverse olika tillfällen och inte bara under dedikerade löprundor. Spana in urvalet nedan, klicka hem dina nya träningsskor och kicka igång träningen!

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.