Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

SNEAKERS FRÅN VALENTINO GARAVANI

Det må vara sant att skorna sitter längst ner på din outfit, men i själva verket är det ofta skorna som har störst inverkan på din outfit. Med rätt skor kan du nämligen enkelt “klä ner” eller “klä upp” din outfit på nolltid. Dina skor är alltså viktiga för att få till en riktigt bra outfit, oavsett om du lutar åt en mer avslappnat stil eller åt en mer uppklädd och elegant look. Här på Miinto hittar du ett stort utbud av Valentino Garavani sneakers i alla tänkbara former och färger. Du finner sneakers som passar perfekt till skolan, jobbet, utekvällen eller promenaden och allt däremellan. 

Ta en titt bland vårt stora utbud av Valentino Garavani sneakers här nedan. Om du är ute efter en specifik modell kan du enkelt sortera produkterna på sidan genom att använda menyn här nedan. Du kan enkelt välja en färg eller storlek som du är intresserad av. Sidan sorteras automatiskt och du blir endast presenterad för produkter som matchar dina val. Det kan förmodligen inte bli enklare att skapa en riktigt bra garderob med matchande skor. 


Mode i toppklass från Valentino Garavani


Även om Valentino Garavani sneakers kan kosta lite grann, bör du tänka på att du får ett par sneakers i toppkvalitet som håller länge. Det gör att du kan få glädje av dina nya sneakers under en lång tid och slipper därmed att köpa nya skor titt som tätt. 

Har du en budget att hålla dig till, kan du enkelt ställa in den prisnivå som du känner dig bekväm med. Du väljer med några klick ett undre och ett övre pris. Sidan plockar automatiskt bort de Valentino Garavani sneakers som inte matchar dina val. Det gör att du kan shoppa i lugn och ro där hemma i vardagsrummet. Samtidigt slipper du bekymra dig om att överstiga din ekonomiska budget, eftersom du själv ställer in det prisnivå som passar dig. 

Det är viktigt att tänka på att ett par Valentino Garavani sneakers ger dig design och kvalitet på högsta nivå – något som självklart återspeglas i priset på produkterna. Å andra sidan kan du, tack vare den höga kvaliteten, använda dina Valentino Garavani sneakers länge.


Hitta ett par nya Valentino Garavani sneakers redan idag


Tycker du också om mode så har du verkligen valt rätt märke. Här på Miinto finner du ett stort utbud av Valentino Garavani sneakers i alla tänkbara färger som vitt, svart, beige, rött, blått och många fler. Varför inte satsa på ett par sneakers i ett coolt och trendigt mönster? Genom att kombinera färger, mönster och material kan du göra din outfit personlig. 

Här får du chans att skaffa lite nyheter till din garderob där hemma. Kanske är du modig och vill satsa på ett par färgglada sneakers? Eller är du ute efter att förändra din stil? Med ett par nya sneakers kan enkelt bygga nya coola outfits som får dig att sticka ut på dansgolvet. Samtidigt kan du kombinera dina sneakers med alla möjliga typer av byxor, kjolar, klänningar och shorts. Det är endast din fantasi som sätter gränser – allt är möjligt. 


Det Italienska modehuset Valentino Garavani


Det är ingen tvekan om att Valentino Garavani är ett märke som skiljer sig från mängden, särskilt när det kommer till exklusivitet. Modehuset är mest känt som Valentino men modeskaparen och grundarens fulla namn är i själva verket Valentino Garavani. Märket är ett av de största i modevärlden, men så har det inte alltid varit. 

Historien om modehuset Valentino börjar i en liten by i norra Italien. Den delen av Italien består av ett fagert landskap som kantas av kullar, berg och dalar. All natur är grönskande vacker och de små serpentinvägarna som för italienarna upp för diverse berg och kullar, kan liknas vid mörkblåa trådar i ett vacker grönt broderi. 

Området kallas Lombardiet och med stor sannolikhet är det den unika naturen som har varit källa för de många kollektioner som grundläggaren har skapat. Idag är modehuset ett internationellt varumärke med butiker i många av världens storstadsregioner såsom Paris, London, Tokyo, Madrid och New York. 


Sneakers är ett självklart val


Behöver du ett par nya sneakers redan idag? Om du precis som vi på Miinto älskar sneakers så kommer här ett glädjande besked. Sneakers är trendigare än någonsin, så gör dig själv och din garderob en tjänst och investera i ett par nya sneakers från exklusiva Valentino Garavani redan idag. Något av de bästa med ett par sneakers är, förutom att de är snygga och trendiga, att de är bekväma att gå i, även i långa perioder som när du är på jobbet en hel dag. När man är på jobbet en hel dag är det flesta överens om att det är A och O med bekväma skor. Och med ett par Valentino Garavani sneakers får du bekvämlighet i toppklass samtidigt med trendig design. 

Sneakers har kommit att bli en så kallade allround-sko. Det vill säga att det är en skomodell som du kan använda i princip överallt, i alla tänkbara situationer. Om du vill skapa ett mer vardagligt och avslappnat uttryck i din stil, kan du enkelt ta ett par sneakers till användning. Samtidigt kan du klä upp dig med ett par sneakers om du väljer mer dressade och stilrena modeller, framför de större och bredare. Varför inte prova på båda delar? 


Ett stort sortiment till dig


Här på sidan hittar du ett stort sortiment med sneakers från trendiga Valentino Garavani. Om du lutar åt det mer trendiga och urbana hållet, kan du med fördel satsa på ett par sneakers med bred och kraftig sula. Sulan gör att skon får ett bra grepp när du promenerar, springer runt på jobbet eller är på väg till skolan. Dessutom är kraftiga sulor trendigt. Välj ett par sneakers med breda, kraftiga sulor och sätt pricken över i:et på din outfit. 

Kanske ska du prova på ett par svarta Valentino Garavani sneakers som passar utmärkt till en mer uppklädd look. Alla sneakersmodeller är tillverkade i högsta kvalitet vad gäller material och design. Du får helt enkelt mycket skor för dina pengar när du väljer Valentino Garavani. Vill du matcha dina kostymbyxor med ett par coola skor, som får byxorna att se lite mer vardagliga ut? I så fall kan du med fördel välja ett par sneakers i en cool och trendig färg. 

Du kan även kolla in sneakersmodellerna med chunky sula. Stora sulor skapar urbana vibbar och är perfekt för en riktigt personlig outfit som representerar dig och din personlighet. Välj bland vårt stora sortiment av Valentino Garavani sneakers för kvinnor i alla åldrar och ge din garderob ett riktigt lyft. 

Ta bort alla filter

Valentino Garavani

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.