Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

SKIDJACKOR

I skidsemester utan rätt kläder brukar inte vara en större hit. I de svenska fjällen med risk för väldigt många minusgrader och snålblåst är lager på lager och en vindjacka med vattentäta sömmar det enda som kan hålla kylan ute. I Europas alper eller Rockiga bergen i Nordamerika är kylan något torrare och det passar därför ofta bättre med en tunn skaljacka med ett par lager under. Med hjälp av Sveriges ledande sportbutiker och modebutiker har vi lyckats samla ett brett utbud av skidjackor online till både kvinnor och herrar. Du hittar högkvalitativa jackor från både svenska och internationella varumärken som J.Lindeberg, Marin Alpin , Polder och Colmar. Oavsett om du är på jakt efter en tidlös dunjacka, en färgglad skaljacka eller en jacka med avtagbart foder från de senaste kollektionerna så hittar du det på sidorna nedan. Skidjackan kan vara ett perfekt alternativ till en vinterjacka för dig som spenderar mycket tid i snön med barnen eller har ett aktivt liv om vintern. Praktiskt och hållbart, men också trendigt och snyggt Under vinterns högsäsonger svimlar det av fashionistas i pisterna runt om i världen.

Trenderna varierar snabbt även inom skidvärlden även om det är något mer långvarigt än i övriga modevärlden. En trend som hållit i sig ett bra tag nu och är här för att stanna är den färgstarka vågen - samtliga plagg och accessoarer får gärna gå i olika men matchande färger. De ljusa färgerna börjar åter ta sig in på marknaden, men starka färger i gult, blått, grönt och orange är fortfarande bästsäljande. Det är accessoarerna som gör det - håll dig till två eller max tre färger och välj hjälm, vantar och kanske en bula i samma färger. Detaljer som en söm i annan färg, vattentäta dragkedjor i härliga färger eller en mönstrad jacka är också heta trender i pisterna. Om du önskar, kan du givetvis bryta av med en svart eller vit tidlös skidjacka eller ett par klassiska skidbyxor. Viktigast av allt är givetvis att du känner dig bekväm i kläderna och att du kan hålla dig varm i kläderna. Ett underställ i ull, en tunn fleece eller en traditionell polotröja är alla plagg som rekommenderas att bära under skidjackan för bästa effekt.

Sida 1 Av 5

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.