Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

ÖRHÄNGEN TILL DAM

Örhängen har funnits sedan en lång tid tillbaka i historien och är idag ett sätt för kvinnor över hela världen att uttrycka sig själva på. Det vackra smycket slår aldrig fel utan passar till livets alla tillfällen, till exempel till vardags, till skolan, till jobbet, till festen, till balen eller till bröllopet. Det är därför inte konstigt att marknadens utbud är så stort idag vilket gör jakten i djungeln på de perfekta örhängena så svårt. För att hjälpa dig med detta har vi på miinto.se tillsammans med Sveriges ledande modebutiker samlat ett av marknadens bredaste urval ar örhängen och andra smycken online. I det breda utbudet hittar du ett stort urval and både svenska och internationella varumärken.

Du hittar bland annat örhängen från Anna Viktoria, Bjørg Jewellery, Edblad, Ioaku, Lulu Copenhagen, Sence Copenhagen, Syster P, Snö of Sweden och Tokyo Jane. Anpassa dina örhängen efter outfit och humörFör att kunna uttrycka sig maximalt behöver man mer än ett par örhängen och dessa får gärna matcha sina olika klädstilar och humör. Idag är utbudet så stort att det inte längre är en fråga om att bära guldörhängen eller silverörhängen utan alternativen är oändligt många. Om du ofta bär en klassisk stil så är ett par enkla ringar att rekommendera då de aldrig blir omodern och går att matcha med flera olika typer av outfits. Eller väljer du olika stilar beroende på tillfälle, så kanske du till exempel vill ha ett par vackra pärlörhängen till din helgoutfit och ett par enkla krokörhängen eller stiftörhängen till vardagarna.

Du kanske även vill komplettera med ett par hängande örhängen till festen? För bästa effekt av dina örhängen så är det rekommenderat att även matcha dessa med andra smycken såsom halsband och armband. Klicka runt bland vårt sortiment av örhängen nedan och se vilka örhängen som just du fastnar för. Passa även på att klicka hem dina favoriter just idag!

Sida 1 Av 25

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.