Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

RINGAR TILL DAM

Ringar har i århundrande hängt med i modevärlden och de har tillverkats i olika modeller och material beroende på vad som varit nära till hands. Idag hittar du allt från stora, detaljrika ringar för handens alla fingrar till mer enkla varianter i stil med en klassisk förlovningsring. Du kan med fördel mixa olika smyckekollektioner men kan likväl matcha med örhänge, armband och halsband från samma designer eller kollektion. Oavsett om du väljer en enkel, tidlös ring eller en handgjord från en utvald designer kommer den till att toppa looken och ge ett mer sofistikerat intryck. På miinto.se har vi med hjälp av Sveriges ledande modebutiker samlat ett av marknadens bredaste utbud av ringar för kvinnor online. I det breda urvalet hittar du ringar från små designers och välkända varumärken från Sverige och resten av världen.

Du hittar bland annat ringar från Edblad , Desigual, Ioaku, Spinning Jewelry, Elena Stockholm, Caroline Svedblom, SNÖ of Sweden och många fler. Bohemisk chic eller klassisk stilren? En ring kan vara pricken över i:et för att få till den perfekta looken. Det är dessutom en utmärkt present att ge bort oavsett om det är till en födelsedag eller en student. En riktig silverring eller guldring kan du med fördel bära genom livet och enkel bevara dess skimmer med enkla behandlingsmedel. Om du är mer till en bohemisk stil och trivs bäst i stickade, härliga tröjor och ett par sköna jeans eller andra dambyxor kan du med fördel bära flera olika ringar i olika storlekar och utformningar för att matcha den chica stilen.

Är du däremot en affärskvinna med strikta klädkoder på jobbet eller om du oftast bär eleganta klänningar vid festligare tillfällen rekommenderas en enkel ring som inte tar fokus från övriga klädesplagg. Oavsett personlig stil, kan du med fördel matcha dina ringar med örhänge, armband eller halsband för att piffa upp looken med det där lilla extra. Spana in det stora urvalet av damringar nedan och klicka hem dina favoriter redan idag!

Sida 1 Av 9

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.