Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

TRÄSKOR

Vi erbjuder skor online i alla slags modeller och en sko vi gillar lite extra är den klassiska träskon som funnit sedan urtider. Materialet till träskor används ofta av al men kan även ha inslag av björk och bokträd. Träskor kommer och tillverkas i Sverige mest i den södra delen av landet, både hemmagjorda men också från fabriker. I Sverige tillverkas det olika slags träskor men de vanligaste är nog ändå dem gjorda med sula i trä och en ovandel i läder. Den mest populära träskor numera är dem dekorerade med blommor men träskon finns nummera i ko-mönster, träskor i glansiga materialer, både med remmar eller som slip in med fina detaljer.

Förr i tiden var det inte helt ovanligt att det användes som arbetsskor men numera är det en sko som gärna tas med till landet eller används till vardags. Inneskor, sommarskor och trätofflor online/h2> Ett par träskor kan stylas på många olika sätt… Ett par blommiga träskor passar utmärt till en enkel midikjol med en spetstopp eller stylas snyggt till en casual outfit med blå slitna shorts och en t-shirt med tryck – då har du landet looken redo. Den som trodde att träskor bara kunde användas till vardags trodde fel. Varför inte bryta av den lilla svarta eller kostymbyxan med ett par coola klong klackar med remmar eller träskor med klack samt ett par trä kilklackar?

Vi tycker absolut inte det strider mot några modetrender utan snarare en trend vi kommer ser mer av. I den här avdelningen förser vi träskor till dam men du hittar även träskor till herr för dem som gillar en fritidssko med bekväm komfort. br> Du kan alltid vara säker på att du hittar både billiga träskor men också designer favoriter som du kan hålla i skohyllan hela livet. Calou träskor i olika läckra modeller och färger, snygga Swedish Hasbeens träskor i slip in modeller och med remmar eller glansiga favoriter och mönstrade träskor från Sanita. Du väljer dina favoriter men du kan alltid vara säker på att både hitta träskor inne på rean eller de nyaste modeller till bästa pris.

Sida 1 Av 5

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.