Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MANSCHETTKNAPPAR

Historiskt sett har människor försökt hålla ordning på sina långa ärmar genom att binda ihop dem med diverse material som återfinns i naturen. Under 1600 - 1700 talet så tröttande man på allt arbete som detta innebar och då föddes den första versionen av manschettknappar. På den tiden var de gjorda i glas eller ädelmetaller som bands tillsammans med hjälp av en kedja eller ett snöre. I samband med att modet bland män utvecklades mot ett modernt utseende så ökade intresset för manschettknappar som en smakfull utsmyckning.

Utsmycka med manschettknapparIdag är det ovanligt att en skjorta kräver manschettknappar, men givetvis har en regel sina undantag och i det här fallet är undantaget till exempel frackskjortan. Trots att den funktionella funktionen har minskat av intresse så är manschettknappar av högsta intresse. Många skjortor kommer idag med hål för att man ska kunna använda sig av manschettknappar som ett smycke för män. Det utseendemässiga värdet manschettknappar kommer med har bidragit till oändliga variationer av knapparna att välja på. Till exempel kan man välja att bära stilrena manschettknappar i bland annat guld eller silver eller om man vill experimentera utanför den klassiska ramen så finns det även färgade och mönstrade som sticker ut. Med hjälp av Sveriges ledande modebutiker har vi på miinto.se samlat ett av marknadens bredaste urval av manschettknappar och andra accessoarer och kläder på nätet. I det breda urvalet hittar du ett stort urval av både svenska och internationella varumärken.

Du hittar bland annat produkter från DAKO, Hackett, Lundenstierna, Morris Stockholm och Skultuna. Ta dig tiden att titta igenom vårat stora utbud online för att hitta de manschettknappar som passar det tillfälle som du har tänkt bära dem på oavsett om det är till en mörk kostym som du bär på ditt arbete, till middagen där du väljer en blå kostym, tillställningen med dresscode kavaj eller vilket annat tillfälle du har tänkt att bära dem på.

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.