Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Gaucho (115)

Varumärket Gaucho har designat och tillverkat handskar sedan 1936. Gaucho har sedan sitt grundande år 1936 varit en del av Martin Magnusson & Co, ett småländskt familjeföretag som grundades samma år. Idag är det den tredje generationen av Martin Magnusson & Co som driver varumärket Gaucho.

Varumärkets handskar är designade gör en yngre och en något mer storstadsmässig målgrupp. Varumärkets designchef är Marianne Knutsson-Hall och med hjälp av hennes kunskap och kreativitet förnyar varumärket sitt sortiment inför varje kommande höst.

Varumärket Gaucho har två huvudkategorier vad gäller deras handskar; Ravel och Hestra. Ravel är handskar tillverkade i en klassisk stil med en exklusiv, italiensk känsla. Utöver den italienska känslan av lyx som förmedlas i handskarna pryds de även av olika moderna inslag. Handskarna under varumärkets kategori Ravel tillverkas för hand av några av de mest kunniga handskmakarna i Europa.

Hestra, den andra av de två huvudkategorierna, erbjuder handskar anpassade för bl.a. skidåkning, friluftsliv och fritid. Även denna kategori rymmer en kollektion med handskar av en mer exklusiv och lyxig känsla vilken kallas för Hestra Classics. Här i Sverige kan du bl.a. finna Hestra-kollektionerna i en butik i centrala Stockholm, närmare bestämd på Norrlandsgatan. Här finner du de allra största delarna av urvalet och får hjälp av en mycket kunnig personal. De två olika typerna av handskar, Ravel och Hestra, har även egna hemsidor att besöka om du vill ta reda på mer om respektive handske. Du kan då besöka www.ravel.se eller www.hestragloves.se

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

115 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken