Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

GAUCHO

Svenska varumärket Gaucho tillverkar lyxiga handskar och accessoarer av fantastiskt hög kvalitet. I deras sortiment ingår exklusiva designs med en utpräglad italiensk känsla. Stilen är modern, elegant och extremt sofistikerad. På Miinto.se hittar du de finaste modellerna från Gaucho till riktigt bra priser.


Gaucho – från Småland


Varumärket Gaucho har designat och tillverkat handskar sedan 1936 och är en del av Martin Magnusson & Co, ett småländskt familjeföretag som grundades samma år. Idag är det den tredje generationen av Martin Magnusson & Co som driver varumärket Gaucho. Kvalitén har alltid stått högst i fokus. Alla handskar tillverkas av 100 % äkta skinn i två huvudkategorier: Ravel och Hestra. Varje höst lanseras en ny kollektion med handskar för män och kvinnor under ledning av varumärkets designchef Marianne Knutsson-Hall.

Gaucho producerar idag Skandinaviens största sortiment av handskar. Med återförsäljare i mer än 20 länder, levererar man moderna och stilfulla handskar av mycket hög kvalitet.


Lyxiga handskar av lammnappa


I kollektionerna från Gaucho ingår två produktkategorier: Hestra och Ravel. Hestra är märkets sportiga serie. Här hittar du slitstarka handskar för ett aktivt friluftsliv och/eller skidåkning. I denna kategori ingår också en exklusiv kollektion med klassiska läderhandskar som kallas för Hestra Classics. Ravel är varumärkets andra flaggskeppsserie som skapar handskar i klassisk design med en utpräglad italiensk känsla av lyx. Dessa tillverkas för hand av några av de mest kunniga handskmakarna i Europa.

Kombinationen av design och material gör Gaucho till ett av de mest exklusiva märkena på den skandinaviska marknaden. Deras handskar består av 100 % lammnappa med ett härligt mjukt innerfoder av kashmir, siden eller ull. Lammnappa lämpar sig extra bra vid tillverkning av handskar eftersom det är ett tunnt och följsamt skinn med en fin lyster. Det finaste lammskinnet kommer från Etiopien och garvas/färgas i Neapel, Italien.

Handskar från Gaucho ser inte bara fantastiskt snygga ut, utan känns också fantastiskt sköna på händerna. De sportigare modellerna är också tillverkade av äkta skinn men har istället ett innerfoder av primaloft som är ett syntetiskt mikrofiber med väldigt bra isoleringsförmåga. Dekorativa mönster pryder yttersidan på handskarna. Signaturdetaljen är en skinnknapp vid handleden.


Handskar i många olika modeller och färger


Handskar är fantastiskt stilfulla accessoarer som inte bara värmer utan också lyfter din outfit på ett mycket elegant sätt. Gaucho har tagit ett steg längre genom att tillverka handskar som kan jämföras vid konstverk. Du hittar det exklusiva i de utsökta detaljerna som ger handsken en alldeles unik stil. Förutom de klassiska tonerna svart och brunt går det också att hitta supertrendiga modeller i gult, rött, blått och turkos.

Välkommen till Miinto.se

Ta bort alla filter

Gaucho

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.