Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

DOLCE & GABBANA

Välkommen till en hel sida med kläder från Dolce & Gabbana. Här har du möjlighet att välja och vraka ur ett stort sortiment. Tycker du om mode och vill ha kläder som håller en mycket hög kvalitet kan Dolce & Gabbana vara ett bra alternativ för dig. Idag har många gamla regler suddats ut och man kan leka med olika klädstilar och material och skapa coola kontraster. Varför inte kombinera ett par coola sneakers med ett par kostymbyxor för att ska ett lite mer ledig och avslappnat uttryck?

Om du lutar mer åt det klassiska håller finns det en hel del att titta på från modehuset Dolce & Gabbana. Och det bästa av allt är att du kan shoppa loss precis när du vill här på Miinto. Du kan även nå oss från alla dina enheter såsom din surfplatta eller din mobiltelefon. Det ger dig en mycket stor flexibilitet och gör att du kan effektivisera din tid. Shoppa kläder medan du sitter i bilkö eller när du sitter på tåget på väg hem från jobbet.


Förstklassigt mode från Dolce & Gabbana


Möjligheterna är många och sortimentet är stort. Använd de smarta funktionerna som låter dig sortera kläderna såsom du vill. Du kan välja att sortera kläderna efter pris, popularitet eller när plaggen har kommit in i sortimentet. Det finns även en meny du kan använda. Med den kan du välja specifika storlekar eller färger som du söker. Perfekt för den som letar efter överdimensionerade storlekar och plagg för att skapa en urban och cool lager-på-lager-look.

Något av det bästa med att shoppa på nätet är att det är så enkelt att jämföra olika kläder. Du kan enkelt titta på en hel uppsjö med olika t-shirtar från Dolce & Gabbana utan att behöva springa runt i ett stort antal olika butiker i regnväder och blåst. Här shoppar du bekvämt från soffan eller var du än vill.

Modehuset Dolce & Gabbana är känt för högklassigt mode och toppkvalitet på grund av detta kan du vara säker på att kläderna kan användas i många år framåt utan att du behöver oroa dig för att de mister färg och form. Det är bra för både din plånbok och inte minst för miljön.


Shoppa loss på Miinto när du vill


Ett bra tips för dig som tycker det är viktigt att välja kläder i specifika tillverkningsmaterial, är att klicka på bilden på respektive plagg. Du får då mer information om tillverkningsmaterial och dessutom vilka storlekar och färger som finns tillgängliga.

Designen som kännetecknar Dolce & Gabbanas kollektioner är moderna snitt som kombineras med färg och form på ett unikt sätt, vilket sannolikt är en bidragande faktor till modehusets stora succé världen över.

Om du undrar över något är du alltid välkommen att kontakta oss, vi älskar mode precis som du gör så vi svarar gärna på alla tänkbara frågor du kan ha. Ta dig lite egentid och klicka med lite nya favoriter som kan fräscha upp din garderob inför kommande säsong.

Dolce & Gabanna är ett lyxigt, äkta och ett okonventionellt varumärke. Dolce & Gabbana har en stil som utstrålar elegans på ett nytt och modernt sätt. Varumärkets identitet har växt sig allt starka under åren i takt med varumärket bara blivit mer och mer populärt. Trots detta har man inte glömt sina rötter. Varumärket förknippas ofta med en oklanderlig stil vilken säsong efter säsong kombinerar nya trender med medelhavsinfluenser. Dolce & Gabbana är ett varumärke vars essens ligger i kontraster.

Dolce & Gabbana grundades år 1985 och är idag ledande på den internationella marknaden. Grundarna Domenico Dolce och Stefano Gabbana har hela tiden varit de som skapat designen och som har styrt och hållit koll på alla de andra ting inom företaget.

Bland varumärkets kollektioner finner du bland annat trendiga klädesplagg, produkter tillverkade i läder, skor och accessoarer. Idag designar och producerar man även skönhetsprodukter, glasögon och solglasögon.

Dolce & Gabbana designar både för kvinnor och män. Varumärket vänder sig till den starka kvinnan som tycker om sig själv och som vet att hon är omtyckt. Dole & Gabbana – kvinnan är världsvan, har rest världen runt men glömmer trots det inte bort sina rötter. Hon tycker om att klä sig stilfullt och feminint. Dolce & Gabbana – mannen klär sig för sin egen skull och har ett öga för detaljer. Han älskar allt som inte schematiserar honom, han är fri och framgångsrik. Han utstrålar karisma och vågar gå sin egen väg istället för att hela tiden följa alla andra. Han tycker om att klä upp sig i kostym men går gärna även runt i en tidlös t-shirt, ett par snygga jeans och en keps.


Vår historia börjar 2009


Vad är Miinto egentligen, har du kanske frågat dig? Miinto är en stor plattform som säljer kläder från olika butiker som finns både online och off-line. Man kan säga att du genom Miinto når ett mycket stort nätverk av olika butiker runt om i världen och kan shoppa direkt från dessa via vår webbplats. Miinto startades 2009 av de 2 vännerna Konrad och Mike. De båda bodde på landsbygden i Danmark och hade inte tillgång till shopping – i alla fall inte shopping på det sättet som de båda killarna ville ha. Det skapade ett irritationsmoment som slutligen mynnade ut i en affärsidé. En affärsidé som ett par år senare skulle komma att spridas till flera olika länder runt om i världen.

Till en början var Miinto en plattform som bara fokuserade på den danska marknaden, men det ändrades snabbt. Miinto tillhandahåller kläder och skor från märken som Dolce & Gabbana och många andra. Just Dolce & Gabbana är ett av de dyrare märkena som Miinto samarbetar med. Men du hittar inte bara marken i toppklass som Dolce & Gabbana här på Miinto, du hittar även andra märken som är mer budgetvänliga och lokala. Vi på Miinto har nämligen en ambition om att hela tiden utveckla vår plattform. Det gör vi genom att kontinuerligt skapa nya samarbeten med små och stora märken, internationella såväl som lokala designers runt om i världen.


Dolce & Gabbana på Miinto


Vi på Miinto tror att du som kund får en bättre shoppingupplevelse om du hittar märken som Dolce & Gabbana, såväl som små lokala märken som kanske är relativt okända. Det gör att alla kunder kan hitta kläder, skor och accessoarer – här hos oss på Miinto – som det blir nöjda med. På samma sätt kan du vara säker på att du kan fylla upp din garderob med massa fräscha nyheter oavsett vilken klädstil du har eftersom vi, utöver Dolce & Gabbana, har en så stor variation av märken och stilar.

Miinto såg dagens ljus för första gången 2009. I början så fanns plattformen alltså bara i Danmark, men det dröjde inte länge förrän Miinto öppnades både i Norge och Holland. Idag finns vi på 14 olika marknader och vi planerar en kontinuerlig expansion av Miinto till allt fler länder.


Handplockade märken från hela världen


Vi på Miinto är stolta över att vi handplockar alla märken som vi samarbetar med. På det viset kan vi nämligen säkra att både kvalitet, design och stil är i toppklass. Samtidigt är vi noga med att välja märken i många olika prisklasser så att det finns någonting för alla våra kunder.

Här hos oss på Miinto kan du helt enkelt shoppa kläder från butiker och klädmärken över hela världen, oavsett var du befinner dig någonstans. Vi ger dig som konsument en stor valfrihet och samtidigt blir klädbranschen mer transparent när alla märken samlas på en och samma sida. Det gör nämligen att du som kund kan jämföra produkter på ett helt nytt sätt och därmed spara pengar.

Välkommen att shoppa Dolce & Gabbana här hos oss på Miinto. Ta dig tid att hitta nya fräscha favoriter till din garderob redan idag.

Ta bort alla filter

Dolce & Gabbana

Sida 1 Av 166