Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabanna är ett lyxigt, äkta och ett okonventionellt varumärke. Dolce & Gabbana har en stil som utstrålar elegans på ett nytt och modernt sätt. Varumärkets identitet har växt sig allt starka under åren i takt med varumärket bara blivit mer och mer populärt. Trots detta har man inte glömt sina rötter. Varumärket förknippas ofta med en oklanderlig stil vilken säsong efter säsong kombinerar nya trender med medelhavsinfluenser. Dolce & Gabbana är ett varumärke vars essens ligger i kontraster.

Dolce & Gabbana grundades år 1985 och är idag ledande på den internationella marknaden. Grundarna Domenico Dolce och Stefano Gabbana har hela tiden varit de som skapat designen och som har styrt och hållit koll på alla de andra ting inom företaget.

Bland varumärkets kollektioner finner du bland annat trendiga klädesplagg, produkter tillverkade i läder, skor och accessoarer. Idag designar och producerar man även skönhetsprodukter, glasögon och solglasögon.

Dolce & Gabbana designar både för kvinnor och män. Varumärket vänder sig till den starka kvinnan som tycker om sig själv och som vet att hon är omtyckt. Dole & Gabbana – kvinnan är världsvan, har rest världen runt men glömmer trots det inte bort sina rötter. Hon tycker om att klä sig stilfullt och feminint. Dolce & Gabbana – mannen klär sig för sin egen skull och har ett öga för detaljer. Han älskar allt som inte schematiserar honom, han är fri och framgångsrik. Han utstrålar karisma och vågar gå sin egen väg istället för att hela tiden följa alla andra. Han tycker om att klä upp sig i kostym men går gärna även runt i en tidlös t-shirt, ett par snygga jeans och en keps. 

filter

7068 resultat