Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Dolce & Gabbana

Välkommen till en hel sida med kläder från Dolce & Gabbana. Här har du möjlighet att välja och vraka ur ett stort sortiment. Tycker du om mode och vill ha kläder som håller en mycket hög kvalitet kan Dolce & Gabbana vara ett bra alternativ för dig. Idag har många gamla regler suddats ut och man kan leka med olika klädstilar och material och skapa coola kontraster. Varför inte kombinera ett par coola sneakers med ett par kostymbyxor för att ska ett lite mer ledig och avslappnat uttryck?

Om du lutar mer åt det klassiska håller finns det en hel del att titta på från modehuset Dolce & Gabbana. Och det bästa av allt är att du kan shoppa loss precis när du vill här på Miinto. Du kan även nå oss från alla dina enheter såsom din surfplatta eller din mobiltelefon. Det ger dig en mycket stor flexibilitet och gör att du kan effektivisera din tid. Shoppa kläder medan du sitter i bilkö eller när du sitter på tåget på väg hem från jobbet.

Förstklassigt mode från Dolce & Gabbana

Möjligheterna är många och sortimentet är stort. Använd de smarta funktionerna som låter dig sortera kläderna såsom du vill. Du kan välja att sortera kläderna efter pris, popularitet eller när plaggen har kommit in i sortimentet. Det finns även en meny du kan använda. Med den kan du välja specifika storlekar eller färger som du söker. Perfekt för den som letar efter överdimensionerade storlekar och plagg för att skapa en urban och cool lager-på-lager-look.

Något av det bästa med att shoppa på nätet är att det är så enkelt att jämföra olika kläder. Du kan enkelt titta på en hel uppsjö med olika t-shirtar från Dolce & Gabbana utan att behöva springa runt i ett stort antal olika butiker i regnväder och blåst. Här shoppar du bekvämt från soffan eller var du än vill.

Modehuset Dolce & Gabbana är känt för högklassigt mode och toppkvalitet på grund av detta kan du vara säker på att kläderna kan användas i många år framåt utan att du behöver oroa dig för att de mister färg och form. Det är bra för både din plånbok och inte minst för miljön.

Shoppa loss på Miinto när du vill

Ett bra tips för dig som tycker det är viktigt att välja kläder i specifika tillverkningsmaterial, är att klicka på bilden på respektive plagg. Du får då mer information om tillverkningsmaterial och dessutom vilka storlekar och färger som finns tillgängliga.

Designen som kännetecknar Dolce & Gabbanas kollektioner är moderna snitt som kombineras med färg och form på ett unikt sätt, vilket sannolikt är en bidragande faktor till modehusets stora succé världen över.

Om du undrar över något är du alltid välkommen att kontakta oss, vi älskar mode precis som du gör så vi svarar gärna på alla tänkbara frågor du kan ha. Ta dig lite egentid och klicka med lite nya favoriter som kan fräscha upp din garderob inför kommande säsong.

Dolce & Gabanna är ett lyxigt, äkta och ett okonventionellt varumärke. Dolce & Gabbana har en stil som utstrålar elegans på ett nytt och modernt sätt. Varumärkets identitet har växt sig allt starka under åren i takt med varumärket bara blivit mer och mer populärt. Trots detta har man inte glömt sina rötter. Varumärket förknippas ofta med en oklanderlig stil vilken säsong efter säsong kombinerar nya trender med medelhavsinfluenser. Dolce & Gabbana är ett varumärke vars essens ligger i kontraster.

Dolce & Gabbana grundades år 1985 och är idag ledande på den internationella marknaden. Grundarna Domenico Dolce och Stefano Gabbana har hela tiden varit de som skapat designen och som har styrt och hållit koll på alla de andra ting inom företaget.

Bland varumärkets kollektioner finner du bland annat trendiga klädesplagg, produkter tillverkade i läder, skor och accessoarer. Idag designar och producerar man även skönhetsprodukter, glasögon och solglasögon.

Dolce & Gabbana designar både för kvinnor och män. Varumärket vänder sig till den starka kvinnan som tycker om sig själv och som vet att hon är omtyckt. Dole & Gabbana – kvinnan är världsvan, har rest världen runt men glömmer trots det inte bort sina rötter. Hon tycker om att klä sig stilfullt och feminint. Dolce & Gabbana – mannen klär sig för sin egen skull och har ett öga för detaljer. Han älskar allt som inte schematiserar honom, han är fri och framgångsrik. Han utstrålar karisma och vågar gå sin egen väg istället för att hela tiden följa alla andra. Han tycker om att klä upp sig i kostym men går gärna även runt i en tidlös t-shirt, ett par snygga jeans och en keps.

filter

8443 resultat

Sida 1 av 85

Nästa

Sida 1 av 85