Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Skor
Back

Skor från Dolce & Gabbana

En hel sida med Dolce Gabbana skor, kan det bli bättre? Nu är det din tur att skämma bort dig. Klicka dig runt och kolla in de olika skorna och titta närmare på dem, det kanske rent av blir två par - om du inte kan bestämma dig? Vi lovar att inte skvallra i så fall. Här kan du ta dig god tid och glömma stressen i butikerna på stan. Bekväm shopping online med massor av nya, trendiga skor i vårt stora sortiment. Domenico Dolce och Stefano Gabbana är de två personerna som står bakom klädmärket Dolce & Gabbana. De båda träffades i den italienska staden Venedig på åttiotalet, då de arbetade där. Venedig är känt för sina många kanaler, gondoler och inte minst den romantiska stämningen som staden bjuder på. Och även i detta fall var det romantik som gällde, när Dolce och Gabbana träffades. 

Ett av de exklusivaste modehusen

Dolce Gabbana är ett av de främsta modehusen i världen. De två personerna som ligger bakom designen och utvecklingen av Dolce Gabbana har skapat ett ungdomligt och trendigt märke. Modehuset är mycket känt och har butiker över hela världen. Även om de får anses vara ett av de nyare modehusen bland de allra största och mest välkända, så håller de helt klart snittet. Den första herrkollektionen som herrarna skapade lanserades i början på nittiotalet och en butik lät inte vänta på sig länge. Butiken som öppnade några år senare var en modebutik för kvinnor och den öppnades upp i Italiens modehuvudstad Milano. Idag har modehuset många butiker runt om i världen och dessutom säljs många av deras kläder genom återförsäljare i exklusiva varuhus.

Dolce Gabbana skor till din garderob

Dolce Gabbana skor kan användas vid många olika tillfällen. Skorna kan lyfta hela din outfit och skapa ett elegant uttryck tillsammans med i princip vilken klädstil som helst. Dolce Gabbana skor finns i många olika modeller. Högklackade skor, sneakers och vanliga låga skor kan du hitta här på sidan. Varför inte styla upp en vardagsoutfit med ett par Dolce Gabbana skor som får dig att se både trendig och modemedveten ut.<p>Här hos oss har vi ett brett urval av olika Dolce Gabbana skor som du kan välja mellan. Det enda du behöver ha koll på är din skostorlek och sedan kan du helt enkelt shoppa loss här på sidan. Klicka hem dina nya favoriter utan att du behöver göra någonting alls. Låt dig inspireras till ett par nya skor som du kan använda både på arbetet och fritiden. Om du vill shoppa mer italienskt mode kan du kolla in <a href="https://www.miinto.se/brands/valentino">Valentino</a>.</p>

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

710 resultat

  • 1
  • 2
  • 8

Sida 1 av 8

Nästa
  • 1
  • 2
  • 8

Sida 1 av 8