Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Nolita

Nolita är ett italienskt varumärke som säljer mode till kvinnor. Nolita är feminint och romantiskt samtidigt som det även är djärvt, äventyrligt och har en samtid design. Varumärket erbjuder dig en unik och sofistikerad stil. Nolita grundades av Flash & Partners.

Sedan år 2011 ägs varumärket av The Italservices Group, en grupp som ansvarar för 10 olika varumärken som designar och producerar jeans och kläder att använda till vardags. The Italservices Group är i sin tur uppdelad i tre sektioner; Italservices Spa som lägger fokus på varumärken för kvinnor, JT Industiers Spa som lägger fokus på varumärken för män och IT’s New Spa som fokuserar på varumärken med en trendig stil och det är även den sistnämnda sektionen av gruppen som ansvarar för varumärket Nolita.

IT’s New Spa arbetar internationellt vilket gör att varumärket Nolita idag finns i länder över hela världen.

Varumärket Nolita designar som ovan nämnt kläder för kvinnor som har ett intresse för mode och trender. Bland varumärkets kollektioner finner du allt från trendiga och stilrena toppar till klassiska och coola jeans. Feminina klänningar och skjolar, morderna ytterkläder och bekväma skor är bara några av alla de produkter du finner hos varumärket. Varumärkets klädesplagg är i kvinnliga och härliga färger som lyfter fram just din personlighet och unika stil.

Varumärket Nolitas filosofi är att det ska passa alla kvinnor som vill vara unika och som älskar att prova nya trender, testa sig fram och utmana sin egen image.

filter

14 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1