EXTRAORDINÄR REA FORTSÄTTER - SPARA 20-60% PÅ NÄSTAN ALLT | Shoppa direkt från lokala butiker 

REA | SPARA 20-60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Nolita (15)

Nolita är ett italienskt varumärke som säljer mode till kvinnor. Nolita är feminint och romantiskt samtidigt som det även är djärvt, äventyrligt och har en samtid design. Varumärket erbjuder dig en unik och sofistikerad stil. Nolita grundades av Flash & Partners.

Sedan år 2011 ägs varumärket av The Italservices Group, en grupp som ansvarar för 10 olika varumärken som designar och producerar jeans och kläder att använda till vardags. The Italservices Group är i sin tur uppdelad i tre sektioner; Italservices Spa som lägger fokus på varumärken för kvinnor, JT Industiers Spa som lägger fokus på varumärken för män och IT’s New Spa som fokuserar på varumärken med en trendig stil och det är även den sistnämnda sektionen av gruppen som ansvarar för varumärket Nolita.

IT’s New Spa arbetar internationellt vilket gör att varumärket Nolita idag finns i länder över hela världen.

Varumärket Nolita designar som ovan nämnt kläder för kvinnor som har ett intresse för mode och trender. Bland varumärkets kollektioner finner du allt från trendiga och stilrena toppar till klassiska och coola jeans. Feminina klänningar och skjolar, morderna ytterkläder och bekväma skor är bara några av alla de produkter du finner hos varumärket. Varumärkets klädesplagg är i kvinnliga och härliga färger som lyfter fram just din personlighet och unika stil.

Varumärket Nolitas filosofi är att det ska passa alla kvinnor som vill vara unika och som älskar att prova nya trender, testa sig fram och utmana sin egen image.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

15 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken