Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

SECOND FEMALE

Second Female är det feminina klädmärket som skapar eleganta modeplagg i jordnära toner och exklusiva prints. Det här är skandinavisk design på hög nivå. Minimalismen står i fokus samtidigt som det leks mycket med spännande snitt och exotiska mönster. Varje säsong lanserar Second Female nya spännande kollektioner som glädjer och inspirerar. Hos Miinto.se hittar du unika plagg med läckra detaljer som står ut. Läs mer.


En framgångshistoria


Second Female grundades år 2000 av designerparet Preben Laust och Steen Holtermann. Bakom märket fanns visionen om att skapa trendiga och sofistikerade damkläder av toppkvalitet. Vid millennieskiftet hade man redan lanserat 4 kollektioner som alla genomsyrades av en klassisk skandinavisk stil. Trots de stora framgångarna har Laust och Holtermann valt att fortsätta skapa sina populära kollektioner från designlabbet i Köpenhamn. Tillsammans med ett vässat designteam lanserar man flera olika klädlinjer varje år som strävar efter att erbjuda mode till låga priser åt en bred kundkrets. Plaggen utstrålar självkänsla och identitet. Idag har Second Female butiker spridda över hela Europa, från Norge till Nederländerna och ända ner till Spanien.


Med passion för det skandinaviska modet


Hos Second Female hittar du äkta dansk design med mycket sofistikation. Det bjuds på mode i härlig bohemisk stil där färgerna går i sköna toner som grönt, solgult, orange och rött. Plaggen förmedlar stil och harmoni på en helt ny level. Enkelt är vackert, något som Second Female har tagit fasta vid. Mode är för alla och inte endast för några få lyckosamma fashionistas. Därför designas det stilfulla kläder som är tillgängliga för alla, oavsett ålder, ekonomi eller storlek. Design och kvalitet står högt i fokus. Du får tidlösa kläder som garanterat hänger med i många säsonger framöver.


Senaste kollektionen från Second Female


Second Female är det danska modehuset som låtit sig influeras av fransk haute couture för att skapa utsökta plagg som passar det mesta i garderoben. Ge din outfit en lyxig touch med en vacker blus eller kjol från Second Female. I deras senaste kollektion hittar du skira textilier som silke och viskos, moderna prints och läckra snitt som omfamnar figuren på ett fint sätt. Klänningarna från Second Female är något alldeles extra. Njut av en fantastisk kollektion i äkta vintage-stil där färg och design smälter ihop på ett makalöst vis. Det är feminint och avslappnat, lättburet och sofistikerat, coolt och romantiskt. Läckra mönster kommer till sin rätt i supermjuka material som ger en böljande effekt. En klänning eller kjol från Second Female kan kombineras med både sandaler och stövlar beroende på årstid och väder. Frossa bland blusar, skjortor, koftor, jackor och sofistikerade accessoarer. Här kan du dressa upp dig både till vardags och fest. En känsla av anspråkslös lyx som varvas med hög funktionalitet finns närvarande i varje plagg. Signaturstilen från Second Female förkroppsligar den moderna kvinnans krav på komfort som gör att hon kan utrycka sin egen individuella personlighet. Det här är signaturstilen, som förstås är lika unik som din egen.

Ta bort alla filter

Second Female

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.