Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

With Love, From Boutiques

Varje produkt du hittar här är noggrant utvald, packad och skickad med kärlek, från några av världens bästa modebutiker.

Världens bästa modebutiker samlade på ett ställe

Vi strävar efter att erbjuda den mest kundfokuserade modeplattformen på planeten, där användare kan hitta det bästa urvalet av premium, lyx och handplockade lokala märken. Miinto erbjuder med andra ord produkter som passar alla smaker och önskemål. Tack vare vår plattform breddar vi möjligheterna för världens bäst klädda människor.

Fokuset på Miinto har sedan plattformen lanserades 2009 varit att koppla ihop modemedvetna kunder med de bästa märkena som finns i världens främsta modebutiker – och så är det än idag. Vi är nämligen den snabbast växande modeplattformen online i Europa.

En enkel idé som har utvecklats


Miinto grundades 2009 av skolkamraterna Konrad Kierklo och Mike Radoor för att tillgängliggöra de märken och det mode, som inte fanns i deras lilla hemstad i Danmark. Och den enkla idén har varit central för Miinto sedan dess: Att koppla ihop modemedvetna konsumenter med världens främsta butiker (och vice versa!).

Vi vill att fysiska butiker ska ha en chans att blomstra även i en digitaliserad tid och genom samarbetet med oss kan vi se till att detta förverkligas. Vi väljer noggrant ut de butiker och märken som vi samarbetar med för att säkerställa att vi kan erbjuda våra kunder ett så brett urval av premium, lyx och lokalt producerade märken som möjligt. Samtidigt ger vi butikerna en unik tillgång till en global kundkrets som älskar mode.

Ett unikt sortiment skapat av tusentals modeexperter


Det stora utbudet av damkläder, herrkläder, barnkläder, sportkläder och accessoarer har gjort Miinto till en av Europas största modeportaler online.

Med över 3000 olika märken från hela världen har vi ett unikt sortiment av lokala, exklusiva och handplockade märken att välja mellan. Vårt sortiment varierar från lyxiga märken som Balenciaga, Gucci och Prada till ett brett utbud av handplockade lokala märken, som är speciellt utvalda av passionerade butiksägare över hela kontinenten.

Enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Det bästa urvalet

Konkurrenskraftiga priser och tusentals stilar från över 3000 märken

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.