Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Bacon

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

BACON

Bacon är ett ytterklädesmärke fött i Milano 2011, inspirerat av staden och de underjordiska subkulturerna. Bacon presenterar innovativa dunjackor, omvandlade genom en samtida design, metropoliskt humör och kvalitetsprestanda.


Bacon bygger sin identitet på den ständiga forskningen efter ovanliga snitt och innovativa material av hög kvalitet, samt på grundläggande värderingar som hållbarhet. Tack vare den exklusiva användningen av ultralätta tyger, återvunnet överlägset vitt dun och de senaste direkta injektionsteknikerna, har de flesta av Bacons former och volymer nu en nästan omätbar vikt. 


Sedan 2020 har Bacon för att minska textilindustrins påverkan på vår planet producerat ECO-kapselkollektioner. För dessa har Bacon valt hållbara textiler såsom Seaquael Yam, erhållet genom att använda återvunna ocean plastmaterial, eller Water Zero, producerad med syftet att drastiskt minska vatten, energiförbrukning och CO2-utsläpp. För att inte tala om miljövänliga etiketter och förpackningar. 


Med över 200 flerfackshandel i mer än 20 länder sprider Bacon sitt signaturstil, sina kvalitetsstandarder och sina värderingar internationellt.

Ta bort alla filter

BACON

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.