Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Louis Vuitton Vintage

Vi har ett enastående och välsorterat sortiment av fina vintageväskor från Louis Vuitton. Du kan låta storlek, design, form och stil vara med och bestämma vilken variant som du väljer. Här kan du i lugn och ro titta och jämföra olika vintageväskor från Louis Vuitton. En vintageväska är en perfekt present både till dig själv eller till någon som verkligen tycker om. Precis som de ljuvliga dofterna i en utsökt parfym skapar en avgörande roll – är kläderna och accessoarerna beroende av varandra för att komma till sin fulla rätt. Det är i kombinationen magin uppstår menar många modestylister.

Louis Vuitton

Louis Vuitton är ett av de mest exklusiva märkena på marknaden anser många. Det är inte bara ett av det första modehuset inom branschen det är även ett av de mest framgångsrika. Huvudkontoret och en av märkets främsta butiker ligger i Paris. Butikens yttre är utsmyckad som en stor väska i Louis Vuittons karakteristiska mönster och den extravaganta utsmyckningen är mycket iögonfallande för de förbipasserande på gatan.

Idag producerar Louis Vuitton både kläder, handskar, skor och mycket annat men hela historien börjar med de klassiska väskorna som är dekorerade med det vackra mönstret. Något som till en början endast erbjöds i den beige-bruna design som vi alla känner till. Idag har märket flera olika kollektioner i många olika variationer av vackra färger.

En väska från Louis Vuitton skapar uppmärksamhet och är unik på grund av sin framträdande, smakfulla och sofistikerade design. Väskor från Louis Vuitton kan bäras på olika vis i kombination med olika stilar och färger vilka förenas på ett unikt sätt och skapar en personlig stil.

Skapa en personlig och vacker effekt

Det personliga uttrycket i vår klädstil kan få en mer framträdande ställning allt efter hur du kombinerar de olika delarna av din outfit. Börja med att dela upp din outfit i olika delar överdel, underdel, skor och accessoarer. Det är nu stylingen börjar och det är här du kan låta din kreativitet flöda hej vilt. Mönster, färger och former kan kombineras på ett unikt vis. Det allra bästa är att vi lever i en tid då modet anpassar sig efter oss och inte tvärtom.

Idag kan man med fördel välja att sticka ut och skapa sin alldeles egen och särskilda stil. Ett bra tips är att låta accessoarerna förbinda de olika klädesplaggen och fungera som en röd tråd som länkar samman dina kläder och skapar ett snyggt uttryck.

Med en vintageväska från Louis Vuitton kan du inte bara göra dina kläder snyggare du kan också binda ihop nästintill vilken typ av klädsel du har till en elegant helhet. Oavsett om du har en sportigare, ungdomligare eller exklusivare stil kan du alltid lägga till en Louis Vuitton väska för den där sista fingertoppskänslan. Kanske är det en Louis Vuitton ryggsäck eller en smalare och mindre väska du söker efter online? Vi erbjuder ett brett sortiment av vintageväskor från Louis Vuitton som du bara inte kan säga nej till.

En ljuvlig möjlighet att få vara unik

Det bästa med att shoppa online är lugnet. Slipp stressen med att behöva trängas i butikerna. Här har du möjlighet att jämföra varorna i din egen takt. En väska i vintage kan sällan bli fel eftersom de håller år efter år. Gå på färd online och upptäck bland mycket annat lyxiga ryggsäckar och väskor - nu har du chansen att kunna unna dig själv något speciellt. När vi pratar om vårt sortiment refererar vi ofta till en solfjäder eftersom det är så unikt. Ta en titt du också.

filter (2)

5904 resultat

Sida 1 av 60

Nästa

Sida 1 av 60